• zaterdag 20 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

The Rock loopt tijdens filmen elleboogblessure op

| dagblad suriname | Door: Redactie

Hoewel hij ongeschonden uit WrestleMania 40 kon komen, kampt Dwayne “The Rock” Johnson nu met een elleboogblessure die hij opliep tijdens het filmen. Na te hebben deelgenomen aan WrestleMania, begon Johnson te filmen voor ‘The Smashing Machine’, een biopic over MMA-legende Mark Kerr.

Johnson plaatste dinsdag een Instagram-post waarin hij onthulde dat hij tijdens het filmen in elkaar werd geslagen. Johnson liet zijn gezwollen elleboog zien en zei dat het lijkt alsof hij een meloen in de onderkant van zijn arm heeft. Hij moet wachten tot het vocht weg is voordat hij een MRI krijgt.

“Zoals jullie weten, ben ik

een film aan het filmen met de naam ‘The Smashing Machine’. En elke keer dat je film ‘The Smashing Machine’ heet, word je een beetje verpletterd,’ zei Johnson. ‘Kijk eens naar die sukkel daar. Het lijkt erop dat ik een meloen in de onderkant van mijn elleboog heb. En dan kan er wat schade aan zacht weefsel zijn. Dat is veel vloeistof. We zullen zien. Ik moet het daar eerst weghalen voordat ik enige vorm van MRI krijg.”

Johnson zei dat alles goed is en grapte dat hij zich al beter voelt nadat hij wat van zijn Teremana-tequila heeft gedronken.

WrestleMania

40 was Johnson’s eerste echte professionele worstelwedstrijd in meer dan tien jaar. Hij speldde Cody Rhodes vast in een tagteam-wedstrijd op de eerste avond van het evenement. De volgende nacht versloeg Rhodes Roman Reigns voor het Undisputed WWE Championship. Er wordt een wedstrijd tussen Rhodes en Johnson voorbereid die later zal plaatsvinden.

    | dagblad suriname | Door: Redactie