• zaterdag 20 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Rihanna pronkt met haar natuurlijke haar terwijl ze een onverwacht zomers kledingstuk draagt

| dagblad suriname | Door: Redactie

Ondanks het steeds warmere weer zag de superster er volkomen cool uit toen ze afgelopen weekend door New York City trok, gekleed in een vintage John Galliano-jas gemaakt van pluche karamel nertsbont.  Rihanna stylede het statement-stuk over een eenvoudige outfitbasis, bestaande uit een lichtgrijze crop-top bovenop een kanten zwarte bh, evenals een zwarte parachutebroek.

Voor schoenen koos ze voor nude stiletto’s met transparante teen- en hielbandjes. Ze breidde haar accessoires verder uit met een zwart-witte Louis Vuitton × Sprouse Alma-tas uit 2001 afkomstig van Archive Vintage, massieve zilveren oorringen van Jennifer Fisher, zwarte zonnebril en lagen kettingen.

Opvallend was ook

haar kapsel, aangezien de zangeres de zeldzame stap zette om te pronken met haar natuurlijke krullen. Het lijkt erop dat de ongebruikelijke stijl verband houdt met de lancering van haar langverwachte Fenty Hair-lijn, die op 13 juni debuteert met verschillende producten en hulpmiddelen.

De afgelopen weken werd de beauty- en modemagnaat gespot tijdens een aantal mode-uitjes terwijl ze haar Fenty Beauty-perstour voortzette. Onlangs stapte ze vorige week opnieuw uit in New York terwijl ze een casual ensemble droeg met een wenkbrauwverhogende subliminale boodschap: op haar blauwe T-shirt stond in grote witte letters: “I’m Retired.”

Ze combineerde de top met een

marineblauwe maxirok, rode sneakers en een limoengroene geweven leren handtas. Bij een ander optreden in New York, dagen eerder, zag Rihanna er glamoureus uit in een andere bontjas. Deze, ontworpen door Rifat Ozbek, was bedekt met een grijze en zwarte tijgerprint. Ze droeg de levendige bovenkleding met een zwarte mini-jurk, zwarte pumps, een zwarte Gucci Horsebit-kettingtas en strengen met diamanten ingelegde kettingen van Briony Raymond.

    | dagblad suriname | Door: Redactie