• dinsdag 21 May 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Offset-cadeaus Cardi B met drie ijzige kettingen en boeketten voor Moederdag

| dagblad suriname | Door: Redactie

“Ik ben zo verwend”, schrijft Cardi op Instagram. Ze zeggen dat diamanten de beste vrienden van een meisje zijn, en Offset zorgt ervoor dat Cardi B veel nieuwe beste vrienden in haar leven heeft.

Set deed zijn uiterste best om op Moederdag (12 mei) te bezorgen, terwijl hij de Bronx-rapper overlaadde met weelderige geschenken, waaronder drie ijzige diamanten kettingen en genoeg prachtige bloemen om hun eigen tuin te creëren. Cardi was bijna sprakeloos nadat ze thuiskwam om de sprankelende sieraden te ontdekken en haar landhuis zondagavond in een botanische tuin was veranderd na een meergangendiner in restaurant Tucci New York

van de Dream Hospitality Group.

“Bedankt, schat”, schrijft ze in een post op haar Instagram Story waarin de kettingen van Imperial Jewelry werden getoond. “Ik ben zo verwend.” “Ik zei toch dat ik geen bloemen wilde!  Hoe mooi zijn deze? Dank je schat!”

Cardi opende vervolgens een hartverwarmende kaart van Offset en hun twee kinderen, Kulture en Wave. “Wij houden van je mama. Heel erg bedankt voor alles wat je doet. Kiari, Kulture en Wave”, staat op de kaart.  (De echte naam van Offset is Kiari Cephus.) De Grammy-winnende rapper plaatste haar cadeaus ook op Instagram. “Verwend”, schreef ze maandag

13 mei bij een bericht met enkele bloemen en diamanten sieraden.

Recente contacten zouden erop wijzen dat Cardi B en Offset opnieuw op goede voet lijken te staan, en mogelijk hun romance nieuw leven hebben ingeblazen. Het stel genoot op 30 april van een date night terwijl ze aan de rechterzijde van Madison Square Garden zaten voor een play-offwedstrijd van de New York Knicks.  Eerder in mei hielden ze elkaars hand vast na een Met Gala-afterparty.

Cardi B verklaarde in december dat ze vrijgezel was om een ​​einde te maken aan de zesjarige relatie, maar dit voorjaar lijken de zaken anders te zijn. Cardi en Offset trouwden oorspronkelijk in 2017 en delen samen twee kinderen: de 5-jarige dochter Kulture Kiari en de 2-jarige Wave Set.

| dagblad suriname | Door: Redactie