• vrijdag 01 March 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

NDP-structuren vergaderen in Paramaribo en districten 

| dagblad suriname | Door: Redactie

De Centrale Verkiezingscommissie (CVC) van de NDP heeft in zowel Paramaribo als de districten Nickerie en Coronie vergaderingen belegd, met als doel om met de verkiezingsstructuren te vergaderen en ze van informatie te voorzien, stelt de NDP. Volgens de partij zijn de structuren voltallig opgekomen en hebben aangegeven dat zij harder zullen werken.

“Nickerie kampt met een waterprobleem. Dit probleem hebben de boeren niet gekend tussen 2010 en 2020. Vele boeren kunnen niet inzaaien. Het ziekenhuis te Nickerie kampt met tal van problemen. De districten Nickerie en Coronie zullen afrekenen met de huidige coalitie”, aldus de NDP. 

Ook in Paramaribo werd vergaderd

met alle ressorten. “Deze personen zullen verder met alle anderen het werk onder hun schouders zetten. Suriname eerst, dan de rest. De NDP roept haar leden en sympathisanten op om oprecht en als rechtgeaarde Surinamers het partij veldwerk in eenheid uit te voeren en zich door niets en niemand te laten afleiden. Wij vragen alle gelovigen te blijven bidden dat de schending van mensenrechten, de corruptie en schandalen, de verslechtering van de gezondheidszorg, de teloorgang van het onderwijssysteem, de dure eerste levensbehoeften, de verdere verarming van grote delen van de samenleving, een halt wordt toegeroepen. 25 mei 2025 is de
dag van de verlossing!”, stelt de partij. 

De Centrale Verkiezingscommissie van de NDP bestaat uit Ashwin Adhin, Faizal Abdoelgafoer, Ramon Abrahams, Enrique Ralim, Ewald Poetisie, Ivan Graanoogst, Caroline Heilbron en Jennifer Simons.

Met de veroordeling en inmiddels de vlucht van Desi Bouterse, zit de partij zonder aangewezen voorzitter. Voor zijn veroordeling riep Bouterse zijn partijgenoten op om de rust te bewaren. 

| dagblad suriname | Door: Redactie