• zaterdag 04 May 2024

Messi’s Inter Miami Beleeft Zware Nederlaag Tegen Al-Nassr met 6-0 Terwijl Ronaldo Toekijkt

| dagblad suriname | Door: Redactie

Tijdens een vriendschappelijke wedstrijd in Riyadh, Saoedi-Arabië, op 1 februari 2024, leed Inter Miami, het team van Lionel Messi, een zware 6-0 nederlaag tegen Al-Nassr. Cristiano Ronaldo, die herstellende was van een kuitblessure, was aanwezig in de tribune van het Kingdom Arena en zag hoe zijn team een indrukwekkende overwinning behaalde zonder zelf in actie te komen. Al-Nassr had een vliegende start met drie doelpunten in de eerste 12 minuten, waaronder een prachtig schot van Otavio en doelpunten van Anderson Talisca en Aymeric Laporte. Het team uit Miami, dat eerder die week al had verloren van Al-Hilal, toonde weinig aanvalskracht

en kon niet terug in de wedstrijd komen.

In de tweede helft ging Al-Nassr door met scoren, ondanks het ontbreken van sterspeler Sadio Mané en vijf belangrijke spelers die deelnamen aan de Azië Cup met het nationale team van Saoedi-Arabië. Talisca completeerde zijn hattrick, waardoor de vernedering voor Miami compleet was. Messi, die pas in de slotfase inviel, kon geen verschil meer maken.

Inter Miami vervolgt zijn voorbereidingen op het seizoen met een tour in Azië, met wedstrijden in Hong Kong en Japan.