• woensdag 24 April 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Khloe Kardashian deelt modieuze paasfoto’s van het gezin 

| dagblad suriname | Door: Redactie

Khloe Kardashian deelt een reeks schattige foto’s van Paaszondag met haar kinderen en nichtjes in hun meest modieuze en kleurrijke vakantiekleding. De medeoprichter van ‘Good American’ ging naar Instagram om een ​​nieuw seizoen in te luiden met enkele van haar favoriete mensen, te zien op foto’s die het moment perfect vastlegden.

De eerste foto in de serie toont een kwaliteitsvolle neeftijd terwijl Khloe’s dochter True poseert naast Kim Kardashian’s dochter Chicago, en Rob Kardashian’s dochter, Dream. De neven en nichten stonden allemaal naast elkaar in bijpassende pastelkleurige jurken met lange mouwen, dennenhout onderaan de mouwen en bijpassende glitter-cowgirllaarzen.

Khloe deelde

ook een foto tussen haar twee schattige kinderen met True in haar roze jurk en cowboylaarzen, en zoon Tatum, passend bij zijn moeder in een neutrale denim-pasvorm met een wit onderhemd. Khloe is te zien in een prachtige bruine midi-jurk met doorzichtige hakken.

Naarmate de mooie fotoserie vordert, krijgen fans een voorproefje van de paasvieringen van de Kardashian-familie, met grote, feestelijke manden als achtergrond voor een paar foto’s. De serie met meer foto’s van Khloe met haar kinderen, de tijd om haar neef te binden, en Tatum en True komen echt in de sfeer van de vakantiem terwijl ze konijnenoren

aantrekken en op eieren jagen met volle manden en volle harten.

| dagblad suriname | Door: Redactie