• woensdag 22 May 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname
ICT-apparatuur voor Wegenautoriteit

ICT-apparatuur voor Wegenautoriteit

| de ware tijd | Door: Redactie

PARAMARIBO — De overdracht van ICT-apparatuur, waaronder laptops, monitors (dock-in stations) met de nodige elektrische attributen en een televisiescherm voor Zoommeetings, trainingen en presentaties aan de Wegenautoriteit markeert een cruciale stap in het streven naar verbeterd beheer, optimalisatie en onderhoud van wegen in Suriname. Volgens het ministerie van Openbare Werken (OW) komt de dienst met de apparatuur ook dichterbij implementatie van het Road Asset Management System (Rams).

Shoenandadevi Gopalrai, directeur van de Wegenautoriteit, wees op het cruciale belang van een modern Rams voor effectief beheer van de weginfrastructuur in het land. Met de elektronische apparatuur wordt een belangrijke stap voorwaarts gemaakt in het

streven naar verbeterd wegbeheer en infrastructuur en wordt een wezenlijke bijdrage geleverd aan de institutionele versterking van de Wegenautoriteit.

Gopalrai bleef ook stilstaan bij de uitstekende samenwerking tussen de Wegenautoriteit, OW en de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank (IDB). De directeur zei uit te kijken naar verdere samenwerking om doelstellingen te bereiken. Satish Mohan, waarnemend directeur Civiel Technische Werken van OW, benadrukte bij de overdracht het belang van communicatie en samenwerking om een effectieve dienstverlening te waarborgen.

| de ware tijd | Door: Redactie