• woensdag 17 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Bianca Censori ziet er onherkenbaar uit met Kanye West na make-over in Japan

| dagblad suriname | Door: Redactie

Bianca Censori bleef bijna onopgemerkt toen zij en haar man Kanye West met een heel ander uiterlijk op de Japanse Narita International Airport landden. Censori’s nieuwe conservatieve stijl, bekend om haar gedurfde mode-keuzes, verraste fans en zorgde voor veel opschudding op social media.

Het 29-jarige model, meestal te zien in opvallende en onthullende outfits, werd gefotografeerd in een bescheiden beige zwierige maxi-jurk die haar van nek tot vloer bedekte. Bianca’s nieuwe uiterlijk completeerde haar conservatieve look met een zwarte haaromslag en liet veel aan de verbeelding over, een schril contrast met haar typische stijl.

Deze onverwachte transformatie viel samen met

de 47e verjaardag van Kanye West, waardoor hun komst een extra laag intriges kreeg. Ooggetuigen op Narita International Airport merkten de aankomst van het echtpaar op, terwijl ze snel vanuit een zwart Mercedes-busje naar de terminal werden begeleid.

Bianca’s nieuwe look wijkt aanzienlijk af van haar eerdere publieke optredens met Kanye, waar ze vaak nauwelijks zichtbare outfits droeg. Deze conservatieve wending in haar garderobe heeft zowel fans als modecritici doen speculeren over de redenen achter de verandering.

Volgens TMZ is het bezoek van het stel aan Japan meer dan alleen een informeel uitstapje. Naar verluidt onderzoeken ze nieuwe creatieve projecten

en zakelijke ondernemingen, wat Bianca’s ingetogen uiterlijk zou kunnen verklaren.  Terwijl Kanye de krantenkoppen blijft halen met zijn innovatieve en vaak provocerende ideeën, zou Bianca’s meer gereserveerde modekeuze een nieuwe fase in hun publieke persoonlijkheid kunnen inluiden.

    | dagblad suriname | Door: Redactie