• woensdag 07 June 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Vp Brunswijk vraagt volk nog om geduld

| suriname herald | Door: Redactie

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk vraagt het volk na bijkans drie jaar om nog wat geduld te betrachten. Dit verzoek deed de ABOP-voorzitter vrijdagavond tijdens een partijbijeenkomst te Leiding 11. Tijdens deze meeting heeft een grote groep zich aangesloten bij de geel-zwarte partij. In koor hebben de aanwezigen aangegeven de ABOP te zullen ondersteunen.

Brunswijk, die duidelijk onder de indruk was van het goed opgekomen publiek, liet weten dat de partij in de regering zal blijven en de VHP dus niet in de steek zal laten. Volgens hem is de NPS eruit gestapt, omdat zij niet meer tegen de druk kon.

De vp

gaf aan dat hij situatie in het land onderkent en zich bekommert over de gemeenschap. De politicus meent dat de regering de belofte die zij heeft gedaan aan het volk nog niet is nagekomen.

De regering is volgens Brunswijk bezig orde op zaken te stellen en dat gebeurt niet zomaar, omdat goede dingen tijd nemen. Bij de overname van de regeermacht in 2020 was het land al in een diep dal. De uittredende regering kon gedurende twee maanden geen salarissen betalen, omdat er geen geld was.

“Jullie mogen het weten, dat ze alle geld hadden gebruikt. De huidige regering doet alle moeite om het land weer op spoor te krijgen, maar dat gaat niet makkelijk,” hield Brunswijk de aanwezigen voor. Hij vroeg nogmaals om geduld. Verder merkte hij op dat de minderdraagkrachtigen het elke dag moeilijker krijgen. Dat is te zien aan de prijzen van goederen en diensten.

De ABOP-leider gaf de garantie dat zijn partij niet zal telleurstellen. Hij vroeg de bewoners om de hoop niet te verliezen in de toekomst van Suriname, maar ook niet in hem als leider.


Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


| suriname herald | Door: Redactie