• zaterdag 20 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Torarica Resort viert 62-jarig bestaan met een feestelijke viering

| dagblad suriname | Door: Redactie

Het iconische Torarica Resort viert vandaag, woensdag 10 juli, met trots haar 62-jarig bestaan. Sinds de oprichting in 1962 heeft Torarica zich gevestigd als een baken van luxe, comfort en uitmuntende service in Suriname. Dit jubileum wordt gevierd met een speciale bijeenkomst die de rijke geschiedenis en de blijvende impact van het hotel zal eren.

Een feestelijke gelegenheid

De viering vindt vandaag plaats en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle gasten. Van 16:00 tot 19:00 uur kunnen bezoekers genieten van een prachtige cupcake- en cake-display. Deze culinaire hoogstandjes zijn zorgvuldig samengesteld door ons getalenteerde team en beloven een feest voor

het oog en de smaakpapillen te worden. De display zal bestaan uit een verscheidenheid aan smaken en ontwerpen, die de creativiteit en vakmanschap van onze chefs weerspiegelen.

Live muziek voor een levendige sfeer

Om de feeststemming te verhogen, zal er live muziek zijn van 16:00 tot 19:00 uur. De muziek zal een feestelijke sfeer creëren, perfect om samen met vrienden, familie en andere gasten te vieren.

Een terugblik op 62 jaar uitmuntendheid

Gedurende de afgelopen 62 jaar heeft Torarica Resort een onuitwisbare indruk achtergelaten op zowel lokale als internationale gasten. Het hotel staat bekend om zijn geweldige service, luxe accommodaties en talrijke voorzieningen die

voldoen aan de hoogste standaarden. Van zakelijke bijeenkomsten en conferenties tot ontspannende vakanties, Torarica heeft altijd gestreefd naar perfectie in alles wat het doet.

Toekomstige plannen

Terwijl we ons verheugen op dit jubileum, kijken we ook vooruit naar de toekomst. Torarica blijft zich inzetten voor innovatie en het leveren van een uitzonderlijke ervaring aan onze gasten. We zijn vastbesloten om onze traditie van uitmuntendheid voort te zetten en ons aan te passen aan de veranderende behoeften van onze gasten.

Uitnodiging aan het publiek

Wij nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze speciale viering. Kom en geniet van de heerlijke cupcakes en cakes, de levendige muziek en de warme gastvrijheid waar Torarica om bekend staat. Dit is een kans om samen met ons een belangrijk moment in de geschiedenis van ons hotel te vieren, zo laat het hotel weten.

| dagblad suriname | Door: Redactie