• maandag 04 March 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

TELESUR gaat op 25 maart van 3G naar 4G LTE netwerk - Tweelanden-sim met 3G simkaarten werken daarna niet meer

| snc.com | Door: Redactie

3G wordt 4G LTE!

Goed nieuws - op 25 maart gaat Telesur samen met al onze klanten definitief over van 3G naar 4G LTE! Een enorme kwaliteitsverbetering van ons netwerk, met vele voordelen voor jou als gebruiker.

Want 4G LTE is sneller, veiliger en biedt een betere dekking in heel Suriname. Sneller bellen en gebeld worden, dus nog makkelijker contact met jouw familie en vrienden. Webpagina's en apps laden veel sneller. Zo komt de digitale toekomst ook voor jou steeds meer binnen handbereik!

LET OP: Na 25 maart werken de tweelanden-sim met 3G simkaart niet meer. Alleen geregistreerde twee-landen-sim krijgen een e-mail van

'Telesur', om hun simkaart om te zetten naar een 4G simkaart. Eigenaren van met een niet registreerde tweelanden-sim kaarten ontvangen geen notificatie ontvangen Telesur. Vervang op tijd uw 3G-simkaart met een 4G-simkaart. 

Waarom 4G LTE?

Waarom nemen we afscheid van 3G? De reden is heel eenvoudig. 4G LTE is gewoon veel sneller, biedt een betere dekking en is bovendien veiliger in het gebruik. Met 4G versnelt het mobiele internet en kun je makklijker bellen en gebeld worden. Kortom, een filnke verbetering van onze dienstverlening en service voor jou als klant!

Met 4G LTE meer kwaliteit

  • Betere dekking in heel Suriname
  • Beter bereik door de snellere
    verbinding, ook binnen gebouwen.
  • Het internet wordt beter toegankelij, websites zijn eerder geladen.
  • Bekijk sneller YouTube video's, of foto's en filmpjes in WhatsApp.
  • Beter gebruik van apps als Netflix of Spotify, zonder haperingen.

Profiteer ook van 4G LTE

Gebruik jij nog een 3G-simkaart? Om ook te profiteren van de vele voordelen van 4G LTE, moet deze simkaart worden vervangen door een 4G-simkaart. Regel dit gratis voor 25 maart, want na deze datum werkt jouw oude 3G-simkaart niet meer!

Vraag nu GRATIS jouw 4G-simkaart aan

We gaan definitief afscheid nemen van de 3G-simkaart. Vraag daarom voor 25 maart gratis jouw 4G-simkaart aan om gebruik te kunnen maken van ons mobiele netwerk! Hoe doe je dat? Heel simpel, vul direct het 4G aanvraagformulier in. Dan zorgen wij ervoor dat jij jouw nieuwe simkaart zonder extra kosten ontvangt.

https://www.telesur.nl/tweelanden-sim/aanvragen-4g-simkaart/

Snel en veilig

Je activeert de nieuwe 4G-simkaart net zo eenvoudig en snel als je gewend was bij de 3G-simkaart, zonder extra stappen. Overstappen op een nieuwe kaart is dus helemaal niet ingewikkeld. Bovendien is het veilig. Als je een nieuwe 4G-simkaart bestelt voor bezorging in Nederland, dan vraagt de bezorger om jouw ID en handtekening voor ontvangst. Zo voorkomen we dat de simkaart in foute handen komt. Wel zo vertrouwd, toch?

BRON: Telesur


Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


| snc.com | Door: Redactie