• donderdag 07 December 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

TELEPERFORMANCE BREIDT UIT MET NOGMAALS 250 WERKPLEKKEN

| united news | Door: Redactie

Teleperformance is hét grootste klantcontactcenter ter wereld en heeft sinds 2014 een vestiging in Suriname. Daar is woensdag 14 september een 2e vestiging bijgekomen.

In Suriname is Teleperformance hét snelst groeiende klantcontactcenter. In de afgelopen zes jaar is het bedrijf zodanig gegroeid dat ruim 500 Surinamers hier al een carrière hebben kunnen starten. De groei van klantcontact-diensten gaat echter door en is inmiddels zo snel, dat op een nieuwe vestiging nog eens 250 werkplaatsen gecreëerd worden.

Een van de snelst groeiende sectoren in Suriname is die van outsourcing van klantcontactdiensten.

Op woensdag 14 september opende Norbert van Liemt, de CEO van Teleperformance, verantwoordelijk voor

de Benelux en Suriname, samen met de Ambassadeur voor het Koninkrijk der Nederlanden, Henk van der Zwan, de tweede vestiging van Teleperformance. De Ambassadeur gaf aan dat deze opening, in het verlengde van de Handelsmissie die meekwam met Minister-President Rutte, een moment is “dat er daadwerkelijk toedoet.

Foto: Norbert van Liemt, de CEO van Teleperformance en Ambassadeur Nederland, Henk van der Zwan

Teleperformance is een bedrijf die ten volle de kansen die Suriname biedt, weet te benutten. Ik wens het hele Teleperformance team veel succes en zou zeggen: op naar het 3e pand”. Norbert van Liemt haakte daarop in door te stellen “deze sector gaat zo ongelooflijk hard. We verwachten volgend jaar al op de 1500 tot 2000 medewerkers te zitten. We kijken dus niet alleen nu al uit naar een 3e maar zelfs al naar een 4e pand”. De CEO van Teleperformance bedankte met name zijn lokale team voor al het werk dat verzet is. Met het hijsen van de vlaggen werd het pand in gebruik genomen.       

Aan de Van Sommelsdijckstraat staat het vier-verdiepingen tellende gebouw er statig bij. In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om ook hier alle moderne apparatuur in orde te maken om klantenservice van topniveau te kunnen bieden.

De specialisatie van Teleperformance is klantcontact voor bedrijven in het buitenland. Vanuit het contactcenter in Paramaribo worden klanten geholpen door hun vragen per telefoon, mail, chat of bijvoorbeeld Facebook Messenger te beantwoorden. Teleperformance medewerkers in Paramaribo volgen daartoe eerst een specialistische training, waarbij zij de producten en bedrijven die zij zullen vertegenwoordigen, leren kennen.

Shaneel Gayadien(zie foto boven), country director van Teleperformance in Suriname, ziet een groot potentieel voor de sector van klantcontact voor Suriname, getuige de groei in de afgelopen 6 jaar. “Ik ben bijzonder trots op waar dit team nu al staat, maar er is nog meer mogelijk. Elke dag zien we sollicitaties binnenkomen, dat is een bewijs dat onze aanpak van investeren in de groei van mensen én in een prettige werkomgeving werkt. Ik ben dan ook het meest trots op onze officiële certificering als een Great Place to Work.”

De country director van Teleperformance in Suriname geeft aan dat de werving voor de nieuwe vacatures reeds gestart is, en dat geïnteresseerden nog kunnen solliciteren. “Wij kijken uit naar nieuwe leden voor onze TP Family. Het voordeel voor onze medewerkers is dat zij tijdens hun training al bij ons in dienst treden en dus meteen betaald worden. Na de training gaan zij aan de slag in het contact center en kunnen zij vervolgtrainingen volgen om door te groeien.” Het basissalaris dat Teleperformance biedt, is mede door de geboden toeslagen en secundaire voorwaarden meer dan marktconform. “Door de grote stappen die wij momenteel maken, kijken wij ook uit naar uitbreiding van ons managementteam,” aldus Gayadien.

PERSBERICHT|TELEPERFORMANCE


Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


| united news | Door: Redactie