• vrijdag 27 January 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Politie noemt bericht op Waterkant.Net over diefstal SRD 300.000 onjuist

| suriname herald | Door: Redactie

Er is geen sprake van diefstal van SRD 300.000 op het hoofdbureau van politie zoals door Waterkant.Net gisteren wereldkundig werd gemaakt. Politiewoordvoerder Milton Bisschop deelt mee dat bij verificatie bij het Interim Management Team Korps Politie Suriname is gebleken dat er nimmer is ingebroken in een kluis of dat er thans sprake is van diefstal van SRD 300.000 op het hoofdbureau van politie aan de Duisburglaan.

Bij een inventarisatie tijdens de overdracht van een bepaalde functie binnen het Korps Politie Suriname (KPS) is gebleken dat de administratie betreffende een bankrekening niet in voldoende mate duidelijkheid geeft over de besteding van de

financiële middelen daarop. Derhalve zijn de interne controlediensten bezig met klaarheid brengen daaromtrent.

Waterkant.Net meldde gisteren dat bij het hoofdbureau van politie aan de Duisburglaan onlangs een fors geldbedrag op onverklaarbare wijze is verdwenen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het zou gaan om SRD 300.000. “Vernomen wordt dat er vooralsnog geen aangifte is gedaan, omdat de hoofdverantwoordelijke beloofd heeft dat hij het geld zal terugbetalen. Dit omdat het onder zijn beheer heeft plaatsgevonden”, aldus de redactie van Waterkant.Net.

De leiding van het KPS vraagt aan de gemeenschap om de officiële berichtgeving hieromtrent te blijven volgen.


Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


| suriname herald | Door: Redactie