• dinsdag 23 April 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

NPS heeft niet veel power in regering om nodige veranderingen te brengen

| suriname herald | Door: Redactie

De Nationale Partij Suriname (NPS) zal een goede beurt moeten maken bij de komende verkiezingen van 25 mei 2025. Dit zei NPS-voorzitter Gregory Rusland afgelopen zaterdag tijdens een activiteit van zijn partij in het district Para. De groene partij die met drie zetels deelneemt in de huidige regering heeft volgens Rusland niet veel power om de nodige verandering te brengen.

Desondanks probeert de NPS haar invloed aan te wenden en duidelijke standpunten in te nemen wanneer het gaat om zaken, die wel of niet nodig zijn voor het volk. Binnen de regeercoalitie is er geen eenheid van beleid, zegt Rusland. Dat

is te zien aan de gang van zaken tussen de regerende partijen wat volgens de politicus zorgt voor irritatie bij het volk.

De partij is volgens de NPS-voorzitter nodig om de problemen in het land op te lossen. De NPS moet een betere plek krijgen bij de verkiezingen van mei 2025. Dat zal niet zomaar gebeuren, maar met de ondersteuning van elkeen die vertrouwen heeft in de partij. 

De partij staat voor goed en betrouwbaar bestuur, stabiliteit, een goed leven en stabiele koers, meent de partijleider. Hij roept op tot het sluiten van de gelederen binnen de partij. De NPS-voorman merkte op

dat er nog teveel klachten zijn binnen zijn organisatie van mensen die niet met elkaar overweg kunnen.

Hij waarschuwt en roept op tot eenheid binnen de groene partij, omdat dat de basis is om een goede beurt te kunnen maken. Daarnaast moeten de deuren van de NPS ook opengesteld worden voor personen die elders waren. 

De NPS verschilt tot op dit moment met alle andere partijen die tot nu toe aan de macht zijn geweest. Er is geen andere keus op 25 mei 2025, dan de NPS, aldus Rusland.


Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


| suriname herald | Door: Redactie