• maandag 22 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Nog geen duidelijkheid over invulling ministerspost TCT door Ramsaran

| suriname herald | Door: Redactie

Uraiqit Ramsaran, de minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo), zegt aan Suriname Herald dat het voor hem nog niet helder is of hij de functie van minister van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) zal bekleden. “Mijn naam is genoemd, maar ik weet er niets van,” geeft hij aan. De bewindsman benadrukt dat de president verantwoordelijk is voor de benoeming en het ontslag van ministers. Het is momenteel een kwestie van afwachten wat zijn beslissing zal zijn. Een minister zet zich in voor het welzijn van het land en volk.

“Ik sta wel open voor alle uitdagingen. We blijven het werk

voortzetten. Als het goed gaat, zullen we gezamenlijk van de voordelen genieten. We moeten ernaar streven dat we altijd vooruit blijven gaan,” geeft Ramsaran aan. Voor de Sozavo-topman is de specifieke positie niet doorslaggevend.

“Het kan soms lastig zijn om over te stappen naar een andere functie, vooral als je al op een specifieke rol bent ingesteld. Het accepteren van een nieuwe uitdaging kan soms moeilijk zijn. Het leven zit vol met uitdagingen; je weet nooit welke richting het voor jou zal nemen.” 

Verder geeft Ramsaran aan dat hij geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Tijdens de ministerraadsvergadering van vorige maand

maakte vicepresident Ronnie Brunswijk bekend, dat de minister van Sozavo vanaf 1 september de leiding zou gaan nemen bij TCT. Brunswijk heeft echter niet aangegeven wie de nieuwe minister zal zijn. 

De huidige minister van TCT, Albert Jubithana, heeft op verzoek van president Chan Santokhi besloten aan te blijven tot en met eind september. Jubithana stelde schriftelijk zijn positie ter beschikking van het staatshoofd. De TCT-topman wilde per 1 augustus aftreden.


Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


| suriname herald | Door: Redactie