• zondag 27 November 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Medewerkers Kabinet ronden overheidscommunicatietraining succesvol af

| snc.com | Door: Redactie

Het Kabinet van de President heeft een professionaliseringsproces ingezet om te komen tot een significante verbetering van de overheidscommunicatie. Hiervoor werd op initiatief van de kwaliteitsmanager Shanylla Santokhi twee trainingen beschikbaar gesteld aan het personeel van het Kabinet van de President.

Er is een 6-daagse training “Overheidscommunicatie professionals” verzorgd met als doel de medewerkers alle tools aan te reiken om het werk bekwaam uit te voeren. Voor deze training vond er een selectie vooraf plaats.

Ook is er een 2-daagse “Customer Service” training gegeven aan het geheel personeel van het Kabinet van de President met als doel de basiselementen toegereikt krijgen in

de functie voor het klantgericht communiceren.

Beide trainingen werden verzorgd door mevrouw Angela van der Kooye van het Centrum voor Communicatie & Public Relations (CCPR). Naast de tips en tricks leerden de medewerkers ook om te gaan met crisiscommunicatie, social media en het schrijven van kwalitatieve persberichten. Dwars door de theorie heen werden ook praktische werkopdrachten en presentaties gehouden door de trainees.

Ter afsluiting van deze intensieve trainingen werd er een toets afgenomen, waarna de geslaagden een certificaat uitgereikt kregen. Het was een zeer intensief, zwaar, maar vooral leerrijk en leuk traject, aldus de feedback van de trainees.

Het kabinet wil de komende jaren zulke trainingen blijven herhalen zodat de overheidsinformatie op een hoogstand en kwalitatieve manier gepresenteerd kan worden naar de samenleving toe.

BRON: FB Chan Santokhi


Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


| snc.com | Door: Redactie