• donderdag 30 May 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Fly AllWays vliegt vanaf vrijdag rechtstreeks naar Venezuela

| de ware tijd | Door: Redactie

PARAMARIBO — Luchtvaartmaatschappij Fly AllWays houdt vrijdag haar inaugurele vlucht naar Venezuela. Met deze rechtstreekse vlucht, die wekelijks op de vrijdag zal plaatsvinden, wordt het portfolio uitgebreid. In een persbericht zegt de vliegmaatschappij hiermee invulling te geven aan de belofte bij de oprichting om regelmatig nieuwe destinations toe te voegen.

Na gedegen voorwerk is ervoor gekozen om Venezuela toe te voegen aan de bestemmingenlijst. Op de route zal volgens Fly AllWays een ‘All Inclusive’-tarief worden gehanteerd, waarbij passagiers geen extra kosten, zoals airport taks, in rekening worden gebracht. Elk mag in totaal 31 kilogram bagage hebben, inclusief 23 voor het ruim.

De rechtstreekse vlucht brengen

zeker wat de tijd betreft voordelen met zich mee, meent Fly AllWays. “Reizigers die gebruikmaken van deze vlucht verliezen geen onnodige reistijd meer zoals nu het geval is. Immers, naar Caracas reizen met het vliegtuig lijkt, onder de huidige omstandigheden, wel een halve wereldreis”, wordt gesteld. De vlucht van de Johan Adolf Pengel-luchthaven naar Caracas zal door de vliegmaatschappij in 75 minuten worden uitgevoerd.

Toeristische attracties

Over Venezuela wordt geschreven dat het onder toeristen bekendstaat om het aantal grote steden en zijn veelheid aan eilanden. Het landschap varieert van laagland tot bergachtig. Venezuela, dat de hoogste waterval ter wereld heeft, heeft zandstranden,

nationale parken, kerken, grotten en andere bezienswaardigheden.

Caracas is de politieke en culturele hoofdstad van Venezuela. De levendige metropool heeft veel te bieden op het gebied van cultuur, geschiedenis en eten en staat bekend om haar natuurlijke schoonheid, met parken en tuinen verspreid over de stad. “Hoewel de stad zijn uitdagingen heeft, zoals verkeersopstoppingen en veiligheidsproblemen, kan een reis naar Caracas, met zorgvuldige planning en gezond verstand, een unieke ervaring zijn”, aldus Fly AllWays. Voor het reizen moet er een visum worden aangevraagd bij het Venezolaanse consulaat.

| de ware tijd | Door: Redactie