• dinsdag 16 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

DR. DAVID E MARTIN IN HET EU-PARLEMENT | ”CORONAVIRUS WAS AL 56 JAAR IN DE MAAK”

16 Jul 2024 | snc.com | Door: Redactie

Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


Foto: Dr. David E. Martin, de professor, onderzoeker en auteur in het Europees parlement

Millions Killed For Profit - Covid Was State Sponsored Genocide - Dr. David Martin To EU Parliament

Bron| Londonreal.tv

Miljoenen doden voor winst – Covid was door de staat gesponsorde genocide – Dr. David Martin aan het EU-parlement

In 2020 waren wij één van de weinige platforms die het mainstream verhaal in twijfel trokken en bleven praten met experts en insiders die belangrijke informatie hadden waarvan wij vonden dat het publiek die moest horen.

Een van

die mensen was Dr. David E. Martin, de professor, onderzoeker en auteur die velen van jullie zich zullen herinneren als de ster van de baanbrekende documentaire Pandemic 2. Die film werd hier live uitgezonden. Die film werd hier live uitgezonden op ons Digital Freedom Platform voor meer dan twee miljoen kijkers en werd daarmee de grootste live-uitzending van een documentairefilm in de geschiedenis van de mensheid.

Daarin legde David het ingewikkelde web bloot van misleiding en leugens door regeringen, bedrijven en regelgevende instanties die de inleiding vormden tot de Covid-19 pandemie en illustreerde hij in detail hoe “follow the money” een

duidelijke belangenverstrengeling blootlegt tussen de mensen die deze crisis in goede banen leiden.

David is de oprichter en voorzitter van M-CAM, een organisatie die al geruime tijd een voortrekkersrol vervult op het gebied van innovatiefinanciering, handel en financiering van immateriële activa. Zijn baanbrekende prestaties omvatten de ontwikkeling van ‘s werelds eerste op innovatie gebaseerde kwantitatieve index van publieke aandelen, die een revolutie teweegbracht in de manier waarop we het potentieel van bedrijven meten en beoordelen.

M-CAM stelde banken in de VS en daarna wereldwijd in staat om immateriële activa te gebruiken als onderpand voor leningen. Waar je normaal gesproken bij een lening van een bank zekerheden stelt zoals je bedrijf of je huis, vonden David en zijn team een manier om mensen toe te staan gepatenteerde ideeën of auteursrechten te stellen.

“Wat we voor ons bedrijf moesten doen, is eigenlijk elk patent dat ergens op aarde wordt uitgegeven, controleren. Dus het komt erop neer dat ons bedrijf moet kijken of mensen hebben wat ze zeggen dat ze hebben.”

En met dat begrip en die kennis en een onwrikbare toewijding aan juist en correct onderzoek, werd Davids expertise de spil van onderzoeken naar de farmaceutische industrie en de werking van de FDA, CDC en de rol van gezondheidsfunctionarissen zoals Anthony Fauci(Zie foto onder).

Wat David aan het licht heeft gebracht is verbijsterende informatie die suggereert dat Covid-19 geen fenomeen van de ene op de andere dag was, maar dat het in de loop van meer dan vijf decennia is georkestreerd! Het is een opmerkelijk verhaal, waarvan David de tijdlijn in detail schetste op de recente International Covid Summit in het Europees Parlement in Brussel.

David gelooft dat Covid-19 een daad was en is van biologische en chemische oorlogsvoering tegen de mensheid en legt uit dat het coronavirus in 1965 voor het eerst werd geïdentificeerd als een besmettelijk repliceerbaar viraal model dat kon worden aangepast voor “een heleboel redenen”.

David schetst ook hoe Pfizer in 1990 het eerste patent indiende voor een spik eiwitvaccin voor het coronavirus.

In de jaren daarna concludeerde elke publicatie over vaccins tegen het coronavirus van 1990 tot 2018 dat het coronavirus ontsnapt aan de vaccinatie-impuls omdat het zich te snel aanpast en muteert om effectief te zijn.

David zegt dat het CDC in 2003 het patent heeft aangevraagd op coronavirus geïsoleerd van mensen. Dit is verbijsterende informatie die bijna alles wat we dachten te weten in twijfel trekt, en het is nauwelijks een tipje van de sluier van het ongelooflijke onderzoek en werk dat David heeft verricht om de waarheid boven water te krijgen over wat er werkelijk gebeurt en wat de motieven zijn van degenen aan de top van de wereldwijde gezondheidsindustrie.

Dit is een enorm interview en ik kan niet wachten om alles uit te pakken wat David in zijn jarenlange onderzoek aan het licht heeft gebracht en om erachter te komen welke stappen er genomen moeten worden om ervoor te zorgen dat dit nooit meer kan gebeuren. David is een ongelooflijk slim persoon, een geweldige analist en spreker en wat hij te zeggen heeft zou wel eens de meest schokkende en gedetailleerde analyse van de Covid-19 pandemie tot nu toe kunnen zijn.

Corona Update 

Bron: LONDON REAL

 

16 Jul 2024 | snc.com | Door: Redactie