• donderdag 09 February 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

CIC-BUSINESS GROEIT UIT NAAR NIEUWBOUW VAN 3350 VIERKANTE METER

Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


55 jaar na de oprichting en nadat het eerste pakje waspoeder de fabriek uit rolde, vindt de ingebruikname van CIC-Business plaats.

Met iets meer dan 115 medewerkers produceren en vermarkten zij met trots Ozon, Sun, Klinol, Witboi, Tropical Bush en Lysol producten voor klanten in Suriname en de meeste regionale markten.

Een bijzondere mijlpaal voor het bedrijf. In 2021 is een start gemaakt met het uitbreiden van CIC om de komende tijd te kunnen inspelen op de groeigolf. De nieuwbouw van CIC-Business bestaat uit 2.600 m2

magazijnruimte en 750 m2 kantoorruimte.

Dit project is een start in 2021 voor de uitbreiding van CIC om te profiteren van de groeigolf in de komende periode. CIC is met de merken Ozone, Sun en Klinol de belangrijkste fabrikant van hoogwaardige reinigings- en wasmiddelen in Suriname.

Het bedrijf is opgericht in 1967 en exporteert zijn producten inmiddels naar 14 landen. Het bedrijf zet zich in om zijn nummer 1-positie op de lokale markt te versterken en zijn producten in de regio te verankeren ten voordele van zijn klanten, werknemers, aandeelhouders en de gemeenschap.

Het bedrijf is de hele CIC-familie, klanten, zakenrelaties en alle andere belanghebbenden dankbaar voor hun inzet, vertrouwen en steun. Zonder hun steun zou deze groei niet mogelijk zijn!

 

09 Feb 2023 | united news | Door: Redactie