• woensdag 29 March 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Brunswijk trakteert aanwezigen op partijbijeenkomst op biljetten van 100 Amerikaanse dollars

| suriname herald | Door: Redactie

In het ressort Flora kregen bewoners gisteravond een aangename verrassing tijdens een partijbijeenkomst van de ABOP. Ze werden door vicepresident Ronnie Brunswijk verwend, die in de hoedanigheid van partijvoorzitter Amerikaanse dollars uitdeelde. Ook werd men getrakteerd op Surinaamse dollars.

De aanwezigen kwamen massaal af op de ‘dollar-uitdeelde’ ABOP-voorzitter. Het leek op een gegeven moment alsof de orde niet meer te handhaven was omdat men deze grote kans niet wilde missen. Brunswijk zegt dat hij voet aan wal heeft gezet in dit ressort en op de ondersteuning van de bewoners rekent. 

Hij deelde mee dat hij is verhuisd van Marowijne naar Paramaribo en

dat de strijd voor 2025 in Paramaribo gevoerd zal worden. Brunswijk zei verder niet bang te zijn voor de strijd en dat hij een man is die risico’s neemt. “Ik ben een militair en ik ben voor niks bang”, aldus Brunswijk. De ABOP zal zich blijven inzetten voor de kansarmen ongeacht waar ze zich bevinden”, meent de ABOP-topman. 

Brunswijk zei niet te vrezen voor de keuze die hij heeft gemaakt om te verhuizen naar de hoofdstad, omdat hij weet dat zijn partij er goed voor staat en zeker een goede beurt zal maken bij de komende verkiezingen. Brunswijk zal verschillende ressorten bezoeken. De ABOP moet in 2025 geen underdogpositie hebben in Paramaribo, is hij van mening. 

Hij zegt dat hij als politicus wil blijven zitten, maar dat de kiezers hem wel in een andere klas mogen zetten, doelende op een betere positie in 2025.


Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


| suriname herald | Door: Redactie