• donderdag 20 June 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Bromfietser (27) overlijdt in MMC na tegen stilstaande coaster bus te zijn gereden

| dagblad suriname | Door: Redactie

De 27-jarige bromfietser M.C. is na maandagochtend 27 mei op de Fredericiweg in het district Nickerie tegen een stilstaande coaster bus te zijn gereden, in het Mungra Medisch Centrum (M.M.C.) in Nieuw Nickerie aan zijn verwondingen overleden.

Agenten van het politiebureau Paradise gingen na de melding van de aanrijding omstreeks 07.00 uur naar de locatie voor onderzoek.

Daar aangekomen werd het verkeersslachtoffer zwaargewond op het wegdek aangetroffen. Hij werd in een ambulance afgevoerd naar het MMC, waar hij na enkele uren overleed.

Volgens het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken dat de busbestuurder over de Fredericiweg reed, komende vanuit de richting van

Nieuw Nickerie en gaande naar de Parmessarweg. Ter hoogte van pand nummer 484 stopte de buschauffeur om een leerkracht in te laten stappen. Op dat moment reed de bromfietser, die in dezelfde richting reed, tegen de achterkant van de stilstaande bus.

De buschauffeur bleef ongedeerd. Hangende het onderzoek zijn de voertuigen ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van M.C. door de politie afgestaan aan de nabestaanden. 

De Verkeers Unit van Regio West zet het onderzoek van deze aanrijding voort, aldus bericht het Korps Politie Suriname.

| dagblad suriname | Door: Redactie