• dinsdag 23 April 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Surinaamse Brouwerij belooft nog meer voor komende periode

| suriname herald | Door: Redactie

De Surinaamse Brouwerij NV staat gereed om de gemeenschap te allen tijde van dienst te zijn, ook tijdens de diverse activiteiten die in verband met orwu yari en nieuwjaar worden georganiseerd. De brouwerij zal feestend Suriname waar nodig tegemoetkomen met tenten, drank en koeling als dat gevraagd wordt.

Earl Frijmersum, marketing manager bij het bedrijf, zegt dat de brouwerij grote evenementen achter de rug heeft en nog meer zal doen de komende periode. In het voorbije jaar zijn er enkele hoogtepunten geweest zoals de opening van het nieuwe kantoorgebouw, maar meer nog de launch van zelf gebrouwen Heinenken bier in Suriname,

als enige in de regio. 

Op 19 november is deze mijlpaal – ook als dank voor de ondersteuning van de gemeenschap – groots gevierd met de Heineken First Sip Launch op het Onafhankelijkheidsplein. Daarbij kon het goed opgekomen publiek genieten van lokale als internationale artiesten, waaronder de wereldbekende Beenie Man en Christopher Martin.

De Surinaamse Brouwerij die al ruim 67 jaar deel is van de maatschappij hoopt volgens Frijmersum op een stabiel 2023, waarin de onderneming de samenleving zal blijven verrassen met nieuwe innovaties, mooie evenementen en leuke promoties. Daarnaast wil het bedrijf zijn bijdrage blijven leveren aan diverse aspecten die het

land ten goede komen. Zo wordt ernaar toe gewerkt statiegeld te innen op de Heineken bierfles, wat voordelen moeten leveren voor milieu en bedrijf. 

In een eerder gesprek met Suriname Herald had directeur Reinoud Ottervanger reeds aangegeven dat er ook meer gewerkt zal worden aan het schoonhouden van het Surinaamse milieu. Medewerkers van de brouwerij hebben eerder dit jaar samen met professor Sieuwnath Naipal mangroveplantjes in de grond gestopt te Weg naar Zee, dit ter bescherming van de kust.


Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


| suriname herald | Door: Redactie