• zaterdag 23 October 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Surinaams-Nederlands Business Forum - 09 september 18:00 – 19:30 uur

Datum: | Bron: snc.com | Door: Redactie

Voorlezen

Uitwisseling over zakendoen in Suriname met minister De Bruijn, minister Ramdin en eregast president Santokhi op 9 september 2021, 18:00 – 19:30 uur

De Surinaamse president Chandrikapersad Santokhi bezoekt Nederland van 8-10 september, op het moment dat zijn regering een jaar aan het roer staat. Nederland en Suriname halen de banden aan. Vanwege het succes van de eerste editie van het Surinaams-Nederlands Business Forum (10 november 2020) wordt er tijdens het werkbezoek van Santokhi opvolging gegeven middels een tweede editie in aanwezigheid van de Surinaamse president. Bent u benieuwd wat voor kansen dat biedt voor uw bedrijf? Reserveer dan 9 september in uw agenda voor ‘Zakendoen in Suriname’, het tweede Surinaams-Nederlands Business Forum op uitnodiging van Tom de Bruijn, Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en Albert Ramdin, Minister Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking.  
Waarom dit Surinaams-Nederlands Business Forum?

Tijdens dit tweede Surinaams-Nederlandse Business Forum zal president Santokhi inzicht geven in het beleid van zijn regering en kans voor handel en investeringen. Hiernaast zal in het Business Forum worden stilgestaan bij hoe het is om zaken te doen in Suriname door het delen van ervaringen van bedrijven die reeds actief zijn in Suriname.

Voor welke ondernemers is dit interessant?

Nederlandse ondernemers die actief zijn in Suriname of dat willen worden.

Deelname en kosten

Het tweede Surinaams-Nederlands Business Forum vindt plaats op donderdag 9 september om 18:00 uur Nederlandse tijd. Deelname is gratis. Meld u aan via de registratie-link.

Datum: | Bron: snc.com | Door: Redactie