• zaterdag 20 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Pas aangeklaagde Kanye West weer in opspraak: Model beschuldigt hem van ongepaste berichten

| dagblad suriname | Door: Redactie

Het 22-jarige model Mikaela Lafuente beschuldigt Kanye ‘Ye’ West ervan ongepaste berichten te hebben gestuurd. Hij zou haar zonder enige aanleiding hebben benaderd via Instagram.

Het zijn geen leuke tijden voor de Amerikaanse rapper Kanye West, die zichzelf ‘Ye’ noemt. Vorige week kwam hij nog in opspraak toen enkele ex-medewerkers van hem een aanklacht indienden wegens “gedwongen arbeid” waarin ze “gruwelijk, onmenselijk en vernederend behandeld worden”. Het ging om enkele medewerkers die de app YZYVSN ontwikkelden voor West.

Nu beschuldigt model Mikaela Lafuente hem van het sturen van ongepaste berichten. In maart van dit jaar stuurde West via Instagram naar

Lafuente of ze interesse had om “met hem rond te hangen en zijn nieuwe album te luisteren”.

De twee volgden elkaar niet en hadden elkaar nog nooit gezien of gesproken op het moment van de berichten. Ze wees zijn avances af. Lafuente laat aan Britste media weten dat ze het “ongepast vond dat West haar überhaupt een bericht stuurde”. Ze voegde eraan toe dat ze “opgegroeid is in een familie die altijd bij hun partners woonde”.

Zelf heeft ze een relatie met de 24-jarige Tiktok-ster Bryce Hall. West is al sinds 2022 getrouwd met Bianca Censori. Daarvoor was hij acht

jaar getrouwd met Kim Kardashian, met wie hij vier kinderen heeft.

Nadat Lafuente het verzoek van West had afgewezen, heeft ze alle Instagram-berichten met hem verwijderd, zegt ze zelf. Haar vriend ziet de humor er wel van in. Uitspraken als “Kanye stuurt berichten naar mijn vriendin… iemand vertel het tegen Kim” en “Kom op, nodig me dan tenminste uit voor de hang-en-luistersessie” zijn te lezen op zijn X-account. Kanye West heeft zelf nog niet gereageerd op de beschuldigingen.

| dagblad suriname | Door: Redactie