• zaterdag 10 April 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Nietsnutten in Suriname verspreiden gif op sociale media

Datum: | Bron: gfcnieuws.com | Door: Redactie

INGEZONDEN- Veel personen die beledigende en erg domme opmerkingen maken op Surinaamse sociale media, het verspreiden van gif, hebben over het algemeen niet zoveel te doen in hun leven. Het gaat vaak om nietsnutten.

Het is zeer triest om elke dag weer te aanschouwen hoeveel rommel sommige van hen opschrijven en hoe slecht het gesteld is met hun denkbeelden. Hoe lager kan een mens eigenlijk nog qua niveau vallen? Wat is er toch zo aan de hand met de denkwijzen van deze nietsnutten?

Het is niet meer dan normaal dat een ieder zijn eigen denkwijze of mening heeft. Dat is een goed recht. Maar het plaatsen van oerdomme en kwetsende scheldreacties door volwassenen gaat wel erg ver.

Helaas lijkt er een toename te zijn van mensen op sociale media die weigeren een nette discussie aan te gaan en kiezen voor het consequent gebruiken van schuttingtaal, het respectloos beschimpen van anderen en verstandeloos reageren.

Ik heb dikwijls het vermoeden dat een merendeel van deze mensen behalve erg asociaal, ook te onderontwikkeld is om mee te kunnen doen aan twistdiscussies. Het makkelijkste is dan om scheldwoorden gebruiken en totale onzin te verkondigen.

Ik heb mijn zorgen hierover al vaker kenbaar gemaakt: Suriname heeft een groot probleem. Er zijn binnen onze landsgrenzen relatief te veel ongeschoolde, onderontwikkelde en asociale personen. Daar wringt de schoen, nergens anders!

R. Pinas

Datum: | Bron: gfcnieuws.com | Door: Redactie