• zondag 14 April 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

MINDER DAN 5 ZETELS IS ONACCEPTABEL VOOR DE NPS PARAMARIBO.

| united news | Door:

Minimaal vijf zetels”, dit zei de pas herkozen voorzitter van NPS-Paramaribo Ivanildo Plein tijdens een goed bezochte Algemene ledenvergadering van de afdeling op 12 oktober in Grun Dyari. “Wij komen sterker! Niets zal ons weerhouden. Wij zijn paraat.”

Plein zei dit te zullen bewerkstelligen door de samenwerking met alle segmenten van de partij te continueren en verstevigen en met de ondersteuning van de gemeenschap van Paramaribo. Verder zal er strak gewerkt worden aan kadervorming van de leden en betrouwbare propagandisten te recruteren. “Dit zal zorgen voor groei in het aantal leden en groei in zetels”.

De NPS-Paramaribo leider die bij acclamatie is

gekozen zei tijdens zijn acceptatiespeech dat hij afdeling Paramaribo de afgelopen 3 jaren, ondanks alle ups en downs,  staande heeft weten te houden en dat hij met zijn team wederom een uitdaging aangaat de komende 3 jaren. Hij gaf aan dat de gestage groei niet onopgemerkt is gebleven in de afgelopen zittingsperiode.

Het schieten op het hoofdgebouw van de NPS aan de vooravond van de afdelingsvergadering noemt Plein geen toeval. “Wij gaan niet uit de weg voor intimidatie, molest en rancune. No wan man kan stop unu”, zei Plein strijdvaardig.

Na de toespraak van de herkozen afdelingsvoorzitter, heeft de afdeling middels een

motie afkeuring uitgesproken over het resultaat van het onderzoek van de Militaire Politie met betrekking tot het schietincident.

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:
Ivanildo Plein (voorzitter)

Eli Dayene, Vernon Kersout, Sergio Lagadeau, Harriette Brunings, Audrey Tjung Agnie, Irma Zorg, Dennis Rusland

Rakesh Kanhai, Sankar Ramotar, Frank Lo Kim Lin, Ronald Waarde, Wensley Zandgrond, Ligia Wortel, Johannes Middelijn. 

PERSBERICHT|NPS

| united news | Door: