• dinsdag 16 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Makoe: “Rashied Doekhie…hori yu mofo over de NDP!”

| waterkant | Door: Redactie

Gordon Mac-Donald alias ‘Makoe’ vraagt zich af wat oud-NDP-parlementariër Rashied Doekhie ooit heeft betekend voor de Nationale Democratische Partij (NDP).

“Iemand die zich nog steeds zogenaamd NDP’er noemt, Rashied Doekhie…hori yu mofo over de NDP! Wat heb jij betekend de afgelopen jaren voor de NDP? Niks anders dan soso sdon tak’ dondon san nanga rotzooi”, zei Makoe in een interview op Culturu TV.

Doekhie, die al geruime tijd niet meer actief is binnen de paarse partij maar nog steeds lid is, heeft zijn mening over de gang van zaken binnen de partij in diverse interviews duidelijk gemaakt.

Onder andere stelde hij recent ook

dat onder leiding van Ramon Abrahams de NDP ten dode is opgeschreven. Het is bekend dat het al geruime tijd niet botert tussen Abrahams en Doekhie, die vier termijnen heeft gediend als parlementariër voor de NDP.

Dit kwam ook naar voren in een vrij oud voice-bericht dat onlangs weer rond ging en waarin een woede-uitbarsting van Abrahams in een telefoongesprek te horen. Abrahams richt zijn woede daarbij op Doekhie.

Makoe stelt dat Doekhie net als een pikin boi (kleine jongen) doet en zijn hart niet op de juiste plaats heeft voor de NDP die juist ervoor gezorgd heeft dat hij alles wat

hij vandaag heeft, aan deze partij te danken is.

“Ten yu ben abi yu ati tap a juiste presi gi a partij, di sorgu dati yu abi alla san san yu abi, dan i no bo sdon tak dondon sani. Laten jullie meneer Abrahams met rust. Laten jullie mevrouw Simons met rust. Laten jullie mevrouw Bouterse met rust. Laten jullie meneer Adhin met rust”, aldus Makoe.

 

| waterkant | Door: Redactie