• zaterdag 02 July 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Indiaas echtpaar klaagt zoon aan vanwege uitblijven kleinkind

| snc.com | Door: Redactie

Een 35-jarige man uit India is aangeklaagd door zijn ouders omdat hij en zijn vrouw hen nog geen kleinkind hebben bezorgd. Als er binnen een jaar geen baby is, vraagt het stel een schadevergoeding van ruim 620.000 euro van de zoon.

De ouders, Sanjeev en Sadhana Prasad, baseren hun aanklacht op 'mentale mishandeling' die door hun zoon, hun enige kind, gepleegd zou zijn. De 35-jarige man, Shrey Sagar, werd in 2016 uitgehuwelijkt aan zijn huidige vrouw, maar na zes jaar is er nog altijd geen kind. Dat zit zijn ouders niet lekker. 

Opleiding tot piloot 

Ze beklagen zich omdat ze veel voor hun zoon betaald hebben, bijvoorbeeld een opleiding tot piloot in de Verenigde Staten. Die zou zeker 60.000 euro hebben gekost, schrijft de Times of India. Toen Sagar in 2007 terug naar India kwam en zonder werk kwam te zitten, werd hij een tijd onderhouden door zijn ouders, tot hij weer een nieuwe baan als piloot kreeg. 

Ook legden de ouders 77.000 euro neer om de bruiloft, de huwelijksreis en een auto voor hun zoon te betalen. Daar wilden ze wel wat voor terug hebben, zoveel is duidelijk. Het echtpaar is boos dat hun zoon en zijn vrouw na zes jaar nog geen kind hebben. Ze wilden niets liever dan een kleinkind om na hun pensioen mee te spelen, zeggen ze. 

'Pijn dragelijk'

"Mijn zoon is zes jaar getrouwd en nog heeft hij geen plannen voor een baby", zegt Sanjeev Prasad. Volgens hem heeft het gezin al haar spaarcenten aan de zoon en diens vrouw besteed. "Als we een kleinkind hadden om mee te spelen, zou de pijn in elk geval dragelijk zijn." 

Hoeveel kans de ouders maken op een schadevergoeding is niet duidelijk. De zaak komt volgende week voor de rechter. 


BRON: rtlnieuws.nl

| snc.com | Door: Redactie