• maandag 28 October 2024

Grenades FC wint van Robinhood met 2-1

| starnieuws | Door: Redactie

SV Robinhood is dinsdagavond uit het CFU Club Shield competitie geknikkerd door Grenades FC uit Antigua & Barbuda. Robinhood zat beter op de bal maar kon het net niet vinden. Robinhood verloor de wedstrijd in Curaçao met 2-1.

Reeds in de 19e minuut moest Robinhood scoren, maar Shaquille Cairo was niet koelbloedig genoeg en liet zijn doelrijpe kans glippen. In

de 31e minuut maakte de verdediging van Grenades FC een blunder, door een slechte terugspeelbal.  Don Tuur had niets ander te doen, dan de bal in het net te trappen: 1-0 voor Robinhood.

De vreugde was van korte duur, want ampertjes 2 minuten daarna was het Alierio Belfor die een blunder beging waarbij de spits van Grenades geen fout maakte en noteerde de gelijkmaker 1-1. Dat was ook de ruststand.

In de tweede helft was het spel geconcentreerd op het middenveld met veel balverlies aan beide zijden. Het spel was niet aantrekkelijk; af en toe werden enkele kansen geschapen. In de
57e minuut kreeg Grenades FC een hoekschop en door slecht verdedigen maakte Grenades het winnende doelpunt:2-1.