booked.net

   

booked.net

Het laatste nieuws uit Suriname

Surinamers reizen goedkoper naar New York dan naar Amsterdam

Publicatie datum: | Bron: dagonline.nl | Door:

Met de komst van de grote Panamese luchtvaartmaatschappij Copa Airlines naar Suriname gaat er voor Surinamers letterlijk een wereld open. Door de nieuwe luchtverbinding zal Suriname verbonden worden met de grote Tocumen luchthaven in Panama-Stad, die als hub toegang biedt tot 80 steden in 32 landen in de Verenigde Staten, Midden- en Zuid-Amerika. 

Met de komst van de route is het mogelijk om in acht uur van Paramaribo naar Mexico-Stad te vliegen. Ook doet Copa Airlines negen steden in Brazilië en drie steden in Cuba aan. De luchtvaartmaatschappij vliegt daarnaast naar een scala aan Amerikaanse steden zoals: Boston, Chicago, Fort Lauderdale, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New Orleans, Orlando, San Francisco, Tampa, Washington en Denver.

New York

Een andere opvallende bestemming die nu binnen handbereik is voor Surinamers is New York. In 9,5 uur reis je voor rond de 600 USD vanuit Paramaribo, via Panama-Stad, naar ‘The Big Apple’. De website van Copa Airlines laat zien dat Surinamers goedkoper naar New York reizen dan naar Amsterdam, waarvan de prijzen over het algemeen hoger liggen.

Copa Airlines zal vanaf zaterdag 6 juli tweemaal per week (woensdag en zaterdag) vanuit Paramaribo naar de Tocumen luchthaven in Panama-Stad vliegen. De vlucht van 4,5 uur zal worden uitgevoerd met een Boeing 737-700 en een 737-800.

Zie hieronder een zoekresultaat van een retourticket van Paramaribo naar New York op de website van Copa Airlines.

Publicatie datum: | Bron: dagonline.nl | Door:

Ga terug

booked.net

    

booked.net

Verkiezingen 2020

COUNTDOWN: DAYS HRS MINS SECS