Het laatste nieuws uit Suriname

Drie nieuwe bonden officieel toegelaten tot C-47

Publicatie datum: | Bron: publicnieuws.com | Door:

De vakbeweging C-47 heeft vandaag tijdens een gehouden assemblee van de arbeid, drie nieuwe bonden toegetreden tot de vakbeweging. Het gaat om de bond bij de Geologisch Mijnbouwkundige Dienst (GMD), de bond bij Self Reliance en de bond van de Centrale Bank Werknemers Organisatie.

C-47 voorzitter Robby Berenstein stelt de bond bij de Geologisch Mijnbouwkundige Dienst onder leiding van Wayne Telgt, voor aan het publiek. De bond is vandaag samen met twee ander bonden officieel toegelaten tot C-47

De besturen van de bonden zijn vandaag na de overhandiging van het lidmaatschap, voorgesteld aan het publiek. Volgens C47 voorzitter Berenstein brengt het lidmaatschap naast verplichtingen ook voordelen met zich mee. Vele problemen die identiek zijn kunnen volgens hem gemakkelijker opgelost worden. Terwijl de ontmoeting met collega’s met ervaring zorgdragen dat nieuwe bonden gedegen aan tafel zitten met hun werkgever.

De bonden van de Centrale Bank en Self Reliance nieuwe bonden hebben niet zo lang terug hun rechtspersoonlijkheid gehad. Terwijl de vakbond bij Self Reliance al gesprekken voert met de directie, kampt de bond bij de Centrale Bank nog met een erkenningsstrijd. De bond van GMD bestond echter al, maar nieuw leven in geblazen. Ook deze bond is al in gesprek met haar leiding.

Jerrel Harderwijk

Publicatie datum: | Bron: publicnieuws.com | Door:

Ga terug

The Weather Network