booked.net

   

booked.net

Het laatste nieuws uit Suriname

ADHIN VRAAGT BEDRIJFSLEVEN INDIA TE INVESTEREN IN SURINAAMSE AGRARSICHE SECTOR EN TOERISME

Publicatie datum: 09/22/2019 | Bron: unitednews.sr | Door: Redactie

Vicepresident Ashwin heeft het bedrijfsleven in India voorgehouden dat de agrarische sector en het toerisme van Suriname ontzettend veel potentie bieden.

Tijdens een speciaal voor hem georganiseerd diner in New Delhi riep hij Indiase ondernemers dan ook op om naar Suriname te komen en zelf notitie te nemen van de investeringsmogelijkheden en partnerschappen die er aangegaan kunnen worden.

“Agricultuur en toerisme zijn twee grote sectoren waar er een enorme potentie is voor samenwerking tussen deze twee landen”, liet tijdens een korte toespraak weten. Hij gaf de investeerders ook mee dat Suriname druk doende is om haar luchtruim open te gooien, zodat de verbindingen met de rest van de wereld, waaronder ook India, vergemakkelijkt worden.

Voor toeristen van en naar India zal dit een extra bijvoeging van reisbestemmingen betekenen, terwijl investeerders met deze nieuwe verbindingen makkelijker toegang krijgen tot Suriname. Of de oproep van Adhin ingang vindt bij de aanwezige ondernemers zal in de toekomst moeten blijken, maar feit is dat er enkele invloedrijke personen binnen het bedrijfsleven van India aanwezig waren op de receptie.

Adhin was op bezoek in India op speciale uitnodiging van twee universiteiten. Woensdag deelde hij diploma’s uit op de Lovely Professional University in Punjab waar hij ook onderscheiden werd met een eredoctoraat in de Vedische Studies. Donderdag hield hij een lezing voor studenten en docenten van Delhi University. De vicepresident is intussen weer onderweg naar Suriname. De komende week koerst hij richting New York voor participatie aan de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.

 

Video: https://youtu.be/Jn3YpVFSr2U

UNITEDNEWS

Publicatie datum: 09/22/2019 | Bron: unitednews.sr | Door: Redactie

Ga terug

booked.net

    

booked.net

Verkiezingen 2020

COUNTDOWN: DAYS HRS MINS SECS