booked.net

   

booked.net

Het laatste nieuws uit Suriname

Activisten roepen op tot protest bij beëdiging ministers in Suriname

Publicatie datum: | Bron: Dagonline | Door: Redactie

Verschillende activisten en maatschappelijke groepen binnen de Surinaamse samenleving hebben opgeroepen om te protesteren tijdens de beëdiging van de nieuwe ministers. Aanstaande donderdag om 10:00 uur worden de nieuwe bewindslieden geïnstalleerd bij het Vlaggenplein aan de Waterkant in Paramaribo.

Initiatiefnemer van het geheel, Radjoe Bikharie, heeft de oproep gelanceerd op social media. “Het is duidelijk dat deze regering geen dag langer meer mag aanzitten. President Bouterse is de kluts volledig kwijt. Hoe is het mogelijk dat een fulltime corrupteling als Chotkan het min v openbare werken gaat leiden. Parmessar die onlangs grote lappen grond heeft gehad en super corrupt is. Naa poes poesie mus loekoe merkie. Misikaba die alleen een jaar minister wil spelen om zijn oude gesetteld te krijgen. De mega corruptie bij de spbs. Ala moen brandstofprijs e stijg. Zelfs skotoe e kon plein drei aai gangster now”, aldus Bikharie.

Bikharie roept mensen daarom op om hem bij te staan. “Ik als rechtgeaarde sranan man gaat dit niet accepteren. Ik ga alvast als activist op m eentje weer de straat op. Ik hoop dat u als rechtgeaarde Surinamer ook gevolg geeft aan deze nationale oproep. Donderdag 16 mei. Verzamelen vanaf 10 uur bij Vlaggenplein Waterkant. A tan so.”

Publicatie datum: | Bron: Dagonline | Door: Redactie

Ga terug

booked.net

    

booked.net

Verkiezingen 2020

COUNTDOWN: DAYS HRS MINS SECS