• maandag 21 June 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Waas over geheimzinnig dossier Poki; Petitie haalt bakzijl bij publiekelijke steunverzoek

Datum: | Bron: SurinameNieuwsCentrale.com | Door: Redactie

Er is een petitie gestart voor Minister Poki om haar te behouden in haar functie. Uit welke hoek deze steun voor de minister afkomstig is, is nog niet helemaal duidelijk. Maar het loopt niet storm (71) bij repetitie om haar te behouden. Maar misschien dat kan nog komen. Dat er een geheimzinnige waas hangt over dit dossier kan niemand ontkennen. Er doen meerdere Surinaamse verhalen de ronde. Hopelijk komt er binnenkort een officiële verklaring van de regering.  

Na de brief van de VHP aan de President is er een hele discussie ontstaat over deze minister. Het gaat alle kanten op. Hoewel de brief van de VHP vrij neutraals is opgesteld ontstond er hevige reacties vanuit coalitie partner ABOP. Zijn er mensen op hun tenen getrapt? Schijnbaar. De grondslag van deze wrijving tussen politieke partijen kan buitengewoon opmerkelijk genoemd worden. De brief van de VHP heeft in elk geval gevoelige snaren geraakt. Het blijft spannend hoe deze questie zich ver zal ontwikkelen. 

Klik hier om naar gestarte petitie voor Minister Poki te gaan.

 


paul M.  heeft deze petitie aangemaakt voor

Rechtgeaarde Surinamers hier en overzee!

Diana Poki, een rechtvaardige en sociale vrouw!  Ten onrechte beklad. Een vrouw met een hart van goud, een vrouw met gevoel voor de gemeenschap. Een vrouw die als minister van ROGB haar werk naar behoren heeft gedaan!  Surinamers zijn trots op Diana -  Vrouwen verenig u!  Surinamers verenig u!  Vandaag is het Diana, morgen is het uw buurt. Saamaka un ori  Diana Baka!  Stop het onrecht nu! 

Datum: | Bron: SurinameNieuwsCentrale.com | Door: Redactie