• zaterdag 23 September 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Support Recycling Suriname SuReSur

| snc.com | Door: Redactie

OVER SURESUR

Stichting Support Recycling Suriname [SuReSur] is in april 2015 opgericht. De stichting vervult een  voortrekkersrol  in het bewustmaken van de Surinaamse bevolking op het gebied van recyclen, afval scheiden en milieu bewust zijn in het algemeen. Landelijk heeft de stichting meer als 141 inzamelbakken op strategische plekken. De samenleving kan in deze bakken plastic flessen, plastic zakken en aluminium blikken kwijt. Deze items worden dan gerecycled.

SuReSur is gestart als een organisatie die zich voornamelijk inzette voor het promoten van de bewustwording rondom recycling. Echter beseffen we ook dat we veel breder moeten gaan voor algeheel succes.  Onze organisatie staat voor

duurzaamheid en we werken dag in dag uit aan een schoner en groener Suriname. Iedereen denkt bij milieu, recycling en duurzaamheid gelijk onwillekeurig aan de kleur groen, het is de kleur van liefde voor het milieu. Heb jij die ook?

Support Recycling Suriname

Al sinds 2015 probeert SuReSur met de recycle bakken de groeiende stroom aan afval waarmee ons land wordt geconfronteerd op een duurzame manier aan te pakken. De bakken staan op 140+ locaties in woonwijken en worden met behulp van elke partners uit het bedrijfsleven wekelijks opgehaald.

 

Wat kunt u doen? 

De kans van slagen van dit project is enorm door de medewerking die wij nu al ontvangen van vele organisaties en bedrijven. Maar wij hebben ook uw ondersteuning nodig. U kunt een bijdrage geven op verschillende manieren! Voor het maken van de verzamelbakken en het dragen van de kosten voor het transport van het ingezamelde plastic zoeken wij bedrijven die in ruil voor hun bijdrage hun bedrijfslogo op één of meerdere bakken willen plaatsen.  Maar wij zijn ook opzoek naar vrijwilligers die ons team wil ondersteunen bij de verschillende promotie en awareness activiteiten. Uiteraard, mag u altijd ook een vrijblijvende financiële bijdrage doen, maak contact met ons voor meer details.

Voor meer info: http://suresur.green

| snc.com | Door: Redactie