• donderdag 25 April 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

President Chan Santokhi opent Nickerie Food & Music Easter Festival

| snc.com | Door: Redactie

Op zaterdag 30 maart 2024 heeft President Chan Santokhi de opening verricht van de eerste editie van het Nickerie Food & Music Easter Festival op het Volksplein in Nieuw Nickerie. Dit festival brengt kunst, cultuur en cuisine samen en belooft een spectaculaire ervaring te worden. Lokale en buitenlandse artiesten zullen het publiek vermaken met optredens, terwijl verschillende ondernemers voedsel en drank aanbieden aan de bezoekers.

Het is een bijzondere ervaring om in Suriname te zijn, waar vrede en harmonie tussen mensen centraal staan. Recentelijk hebben we Phagwa gevierd, terwijl de moslimgemeenschap zich momenteel in de Ramadan bevindt, gevolgd door het Ied-ul-Fitr

feest. Daarnaast hebben we Goede Vrijdag gevierd en staat Pasen voor de deur. Deze momenten bieden gelegenheden om nader tot elkaar te komen en de onderlinge saamhorigheid te koesteren.

Suriname bevindt zich momenteel in een overgangsfase van stabiliteit naar groei. Op basis van deze stabiliteit en balans kunnen we meer investeren in het teruggeven aan de samenleving. Ontspanning, zoals het organiseren van dit festival, is een belangrijk onderdeel hiervan.

President Chan Santokhi d

Het Nickerie Food & Music Easter Festival wordt georganiseerd door Mrzonneman en X'O Events, met steun van het Kabinet van de President. Lokale en

internationale artiesten zullen diverse muziekstijlen, waaronder soca, dancehall en chutney, presenteren. Het festival zal morgen worden afgesloten en de toegang is gratis. Dit festival biedt niet alleen entertainment, maar ook een gelegenheid voor mensen om samen te komen, te genieten en de diversiteit van onze cultuur te vieren.

 

| snc.com | Door: Redactie