• woensdag 21 February 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Inaugurele vlucht Guyana Barbados Suriname en vice versa op 20 december

| snc.com | Door: Redactie

BRON: FB President Chan Santokhi

Onlangs kreeg ik van de leiding van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij het goede nieuws dat het bedrijf de goedkeuring heeft gekregen van de relevante autoriteiten om de route Paramaribo, Aruba, Curaçao en Miami vice versa wederom uit te voeren met de recent binnengehaalde toestellen.

Dit markeert zeker een mijlpaal in het voortdurende herstel van de SLM. De regionale routes van onze Surinaamse trots worden weer volledig op touw gezet, verbeterd en versterkt. Na vier jaar onderhandelen heeft de SLM ook eindelijk een overeenkomst getekend met Barbados, waardoor een snellere verbinding tussen beide landen mogelijk wordt.

Reizigers kunnen nu

via Guyana van Barbados naar Suriname en vice versa reizen. Deze ontwikkeling zal met name de handel ten goede komen, aangezien het voorheen een uitdaging was om de bestemmingen te bereiken, met de noodzaak om eerst naar Miami te vliegen.

De inaugurele vlucht staat gepland op 20 december. Velen hadden de hoop voor onze National Carrier reeds opgegeven. Dit heb ik nooit gedaan en de resultaten zijn niet uitgebleven. Samen met het managementteam is de SLM er langzamerhand weer bovenop gekomen. Ik feliciteer alle SLM'ers met het behalen van dit groot succes.


Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor
het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'

| snc.com | Door: Redactie