• woensdag 19 June 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Brunswijk blij met groei en verandering binnen ABOP

| suriname herald | Door: Redactie

Dat de ABOP aan het groeien is valt niet te ontkennen, zei ABOP-leider Ronnie Brunswijk vrijdagavond tijdens een partijbijeenkomst. Tijdens deze meeting heeft de partijvoorzitter een aantal kernen geïnstalleerd in Para-Oost. Brunswijk zei dat de partij groeiende is; een ontwikkeling die hij nog nooit heeft meegemaakt. 

De partij ondergaat al sinds 2020 een transformatie die zich blijft voortzetten. De huidige verandering is positief en moet leiden tot groei en ontwikkeling voor het land en de bevolking. De ABOP zet zich in voor kansarme personen. Volgens Brunswijk is de partij vanaf het begin opgebouwd vanuit de basis, gericht op de groep die

het minder breed heeft.

De partij heeft verschillende kernen in Para-Oost. De leden van deze kernen hebben toegezegd zich in te zetten voor de ABOP, met als doel een positieve verkiezingsuitslag te behalen. 

De politicus spreekt van een unicum dat ook andere Surinamers zich aansluiten bij de ABOP. Brunswijk, die het goed opgekomen publiek toesprak, benadrukte dat de ABOP-leiding geen onderscheid maakt en iedereen die zich aansluit gelijk behandelt.

“Dit is de echte bromkidyari,” zegt Brunswijk. Hij gaf verder te kennen dat leden binnen de partij hun positie moeten opeisen. Verder zei de ABOP-voorman bijzonder blij te zijn met de groei van de

partij in het bijzonder binnen Para. “Er gaan grote dingen gebeuren in Para in 2025. Zij die zich hebben aangesloten bij de ABOP hoeven niet bang te zijn,” zei Brunswijk. Hij riep hen op om zich verder in te zetten. 

Tijdens zijn toespraak benadrukte de politicus het belang van verandering voor het land. Het land kampt met heel wat uitdagingen op dit moment. “We staan op een bepaald punt dat we niet verdienen. We hebben teveel rijkdom en toch gaat het moeilijk,” stelt de ABOP-voorzitter. 

Brunswijk legt uit dat zijn partij zich momenteel richt op het concept van “low hanging fruit.” Dit betekent dat ze zich richten op zaken die zonder grote financiële middelen kunnen worden aangepakt, aangezien geld een beperking vormt. De partij heeft zich daarop gefocust en zal zeker de meest essentiële zaken aanpakken, aangezien niet alles afhankelijk is van geld.


Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


| suriname herald | Door: Redactie