• zondag 19 May 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Malen treft doel tegen oud-club PSV in gelijkspel van Dortmund

| dagblad suriname | Door: Redactie

Donyell Malen, de Nederlandse aanvaller van Borussia Dortmund, was dinsdag beslissend door tegen zijn voormalige club PSV Eindhoven te scoren tijdens de heenmatch van de Champions League achtste finales, wat resulteerde in een 1-1 gelijkspel. PSV, leidend in de Nederlandse Eredivisie, betreurde de gemiste kansen in de eerste helft en moet nu in de return in Duitsland een achterstand zien goed te maken. Ondanks een sterke start van PSV in Eindhoven kon Malen de Duitse ploeg op voorsprong zetten met een doelpunt in de 24e minuut, dat hij uit respect voor de PSV-aanhang niet vierde. PSV maakte later gelijk met

een penalty door Luuk de Jong, ondanks protest van Dortmund over de beslissing. Het spannende duel belooft een boeiende returnwedstrijd.