• maandag 06 May 2024

Fluminense en Cerro Porteño Stallen in Doelpuntloze Draw

| dagblad suriname | Door: Redactie

In de Copa Libertadores kwamen Fluminense en Cerro Porteño niet verder dan een 0-0 gelijkspel in Asunción, waardoor Fluminense de leiding neemt in Groep A met vijf punten, gevolgd door Cerro Porteño met vier punten. De wedstrijd, die plaatsvond in het La Nueva Olla Stadion, bood weinig opwindende kansen voor beide teams. Een belangrijk moment in de eerste helft betrof een misser van Felipe Melo van Fluminense, welke Cerro Porteño niet wist te benutten. De tweede helft zag een agressievere aanpak van Cerro Porteño, maar Fábio, Fluminense’s keeper, hield stand en zorgde zo voor het behoud van een punt voor

zijn team. De blessure van middenvelder André van Fluminense zorgt voor bijkomende zorgen voor de komende wedstrijden.