• zondag 19 May 2024

Messi en Suarez Leiden Inter Miami naar Overweldigende Overwinning

| dagblad suriname | Door: Redactie

In een overweldigende voetbalshow hebben Lionel Messi en Luis Suarez Inter Miami naar een indrukwekkende 6-2 overwinning tegen de New York Red Bulls geleid in de Major League Soccer. Messi, met vijf assists en een doelpunt, en Suarez met een hattrick, domineerden de wedstrijd in de tweede helft na een ruststand van 1-0 voor de Red Bulls. Messi’s record van vijf assists in één MLS-wedstrijd, gecombineerd met Suarez’s efficiënte afronding, onderstreept de chemie tussen de voormalige Barcelona-teamgenoten. De wissel van coach Gerardo Martino tijdens de rust, waarbij Matias Rojas werd ingebracht, bleek een keerpunt in de wedstrijd. Rojas droeg bij

met twee doelpunten, terwijl Suarez zijn seizoenstotaal op tien bracht. Deze triomf laat zien wat mogelijk is wanneer twee van ’s werelds beste voetballers samenspelen, en het transformeerde Inter Miami in de tweede helft tot een niet te stoppen kracht.