• maandag 21 June 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Zachari Zeegelaar haalt Fifa-fitnesstest in Guatemala

Datum: | Bron: De Ware Tijd | Door: Redactie

Zachari Zeegelaar haalt Fifa-fitnesstest in Guatemala

13/05/2021 18:01 - Marinio Balsemhof

Met het halen van de strenge fitnesstest is de Surinaamse assistent-referee Zachari Zeegelaar een stap dichterbij de Gold Cup.  

PARAMARIBO - "Ik ben erg opgelucht, maar dit is slechts het begin", reageert Zachari Zeegelaar na de Fifa-fitnesstest in Guatemala. "Nu is het afwachten totdat ze bekendmaken wie geselecteerd is." De Surinaamse assistent-arbiter is een stap dichterbij de Gold Cup nadat hij donderdag met succes de zeer belangrijke fitnesstest doorliep.

Nu rest hem nog zijn uiterste best te doen tijdens de resterende dagen van de cursus en te hopen dat hij wordt uitverkoren om de volgende maand in Amerika te werken op het landentoernooi van de Concacaf. Zeegelaar geeft aan dat de cursus erg intensief is. De veldtrainingen en de classroom sessies worden op een erg hoog niveau afgedraaid. Dat was volgens hem te verwachten, omdat de top van de Concacaf aanwezig is. Ook zijn er alleen maar arbiters aanwezig die kans maken op de Gold Cup.

  Tweet  Gerelateerde artikelenZachari Zeegelaar met goed gevoel naar GuatemalaSlechts vier in Fifa-fitnesstestFitnesstest cruciaal voor ZeegelaarAssistent-referees ontvangen Fifa-badgeEerste digitale arbitersopleiding nadert einde Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina

Datum: | Bron: De Ware Tijd | Door: Redactie