• dinsdag 31 January 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

WK Poll: Denemarken, Frankrijk, Argentinië en Mexico leiden de peilingen vandaag

| dagblad suriname | Door: Redactie

De groepen C en D spelen vandaag, woensdag 30 november, hun laatste rondes in de groepsfase en in de middag weten we dan wie zal doorstromen en tegen welk land ze gaan uitkomen in de Ronde van 16. In groep D is Frankrijk al zeker van de volgende ronde, terwijl de andere landen nog kans hebben. In groep C maken alle vier landen nog kans om verder te gaan. De peilingen komen van de website van Dagblad Suriname: www,dbsuriname.com.

Denemarken – Australië

Denemarken  en Australië maken beiden nog kans om over te gaan naar de rond van 16. In deze match leidt

Denemarken de peiling. Uit 309 stemmen kregen zij er 197 (64%). De Socceroos kregen slechts 77 stemmen (25%), en de rest denkt dat het gelijk zal eindigen (35 stemmen, 11%).

Frankrijk – Tunesië

Frankrijk is al zeker van een plek in de volgende ronde, terwijl Tunesië het heel moeilijk zal hebben tegen de titelverdedigers. Voor deze wedstrijd kregen de Fransen 310 stemmen (91%) uit 340 totaal. De Noord-Afrikaanse ploeg kreeg maar 22 stemmen (6%) en 8 stemmen (3%) gingen uit naar gelijkspel.

Polen – Argentinië

Het is vandaag “Win or go home” voor de ploeg van Messi en Co.  Uit 340 stemmen kregen de Argentijnen er 266 (78%) en de ploeg van Robert Lewandowski kreeg 51 stemmen (15%). 23 personen (7%) denken dat het een gelijkspel wordt. 

Mexico – Saoedi-Arabie

Evenals de andere wedstrijd uit groep C zal ook alleen de winnaar van deze match doorstromen naar de volgende ronde. Uit de 336 stemmen via de peiling online denken 214 personen (64%) dat de Mexicanen de grootste kans hebben om te winnen. 34 personen (10%) geven aan dat het een gelijkspel wordt en 88 stemmen (26%) gingen uit voor een winst voor de ploeg uit het Midden-Oosten.

| dagblad suriname | Door: Redactie