• donderdag 01 December 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname

WK Poll: Brazilië, Kameroen, Portugal en Uruguay leiden peilingen 

| dagblad suriname | Door: Redactie

Het is de laatste speeldag vandaag in de eerste ronde van de groepsfase. De WK peilingen van Dagblad Suriname zien er als volgt uit:

Kameroen – Zwitserland

Kameroen leidt de poll tegen Zwitserland vandaag, donderdag 24 november, met 103 stemmen (54%) uit 190 uitgebrachte stemmen. De Zwitsers kregen 63 personen (33%) achter zich, terwijl 24 personen (13%) aangeven dat ze gelijk gaan spelen. Deze wedstrijd wordt om 7 uur ’s ochtends Surinaamse tijd gespeeld. 

Zuid-Korea – Uruguay

De ploeg van Luis Suarez neemt het vandaag op tegen de ploeg van Son Heung-Min. Volgens 130 stemmers (65%) uit de 200 zal Uruguay deze match winnen.

51 stemmen (26%) gingen voor de Koreanen. 19 personen (10%) denken dat deze wedstrijd in een gelijkspel zal eindigen.

Ghana – Portugal

Een van de favorieten om het WK te winnen, Portugal, speelt vandaag tegen het Afrikaanse Ghana. Na 200 stemmen via de peilingen hebben 133 personen (67%) aangegeven dat Portugal deze wedstrijd zal winnen. Ghana gaat deze wedstrijd in als underdog. Volgens de peilingen denken 47 personen (24%) dat Ghana deze wedstrijd kan winnen, terwijl 20 personen (10%) aangeeft dat het een gelijkspel wordt.Portugese aanvoerder Cristiano Ronaldo kwam veel in opspraak de afgelopen dagen. Zijn contract bij Manchester United is ontbonden en kreeg hij intussen ook nog een boete van zo’n 50.000 euro en twee wedstrijden schorsing in de Premier League.

Brazilië – Servië

Een van de topfavorieten om het WK in Qatar te winnen, Brazilië, neemt het op vandaag tegen Servië. Uit 216 stemmen kregen de Brazilianen 177 stemmen (82%). De Servische ploeg kreeg 21 stemmen (10%) en 18 stemmen (8%) gingen uit voor gelijkspel bij deze match.De wedstrijd van ons zuider buurland start om 4 uur in de middag. Aanvoerder Tadic zal hopen dat zijn Servië zal kunnen stunten tegen de vijfvoudige wereldkampioenen.

De WK polls zijn online via de website van Dagblad Suriname: www.dbsuriname.com.

| dagblad suriname | Door: Redactie