• zaterdag 30 September 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Wegomleggingen in verband met bezoek president van India

| waterkant | Door: Redactie

Het Korps Politie Suriname heeft bekendgemaakt dat er komende tijd wegomleggingen cq veiligheidszone (autovrije zone) zullen worden ingesteld. Dit in verband met het bezoek van de president van India Droupadi, Murmu aan Suriname.

Zone 1: omgeving Hotel Torarica ingaande zondag 4 juni om 06.00 uur tot en met dinsdag 6 juni om 22.00 uur de navolgende afsluitingen:

Zone 2: Maandag 5 juni om 08.00 uur tot 24.00 uur worden vanwege het bezoek van de President van India bij de activiteiten in het kader van de viering van 150 jaar Hindoestaanse Immigratie de bovenvermelde afsluitingen rondom het Onafhankelijkheidsplein vergroot met de navolgende afsluitingen:

Op

de weggebruikers wordt het beroep gedaan met het bovenstaande rekening te houden en alternatieve routes uit te stippelen om hun eindbestemming te kunnen bereiken.Aan de samenleving wordt gevraagd met het bovenstaande rekening te houden en de aanwijzingen van de politie ter plaatse stipt op te volgen.

De Surinaamse politie heeft ook laten weten dat het weggedeelte gelegen tussen de Keizerstraat en het Neumanpad, wederom op zaterdag 3 juni 2023 vanaf 07.00 zal worden afgesloten voor het verkeer.. Dit in verband met asfalteringswerkzaamheden aan de Domineestraat. Aan de samenleving wordt gevraagd met het bovenstaande rekening te houden en de aanwijzingen van de politie ter plaatse stipt op te volgen.

| waterkant | Door: Redactie