• vrijdag 27 January 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Vrouwen die topless zonnebaden hebben geen respect voor hun vriend of man en zichzelf

| gfcnieuws.com | Door: Redactie

INGEZONDEN- Vrouwen die in het openbaar of in het zicht van anderen met bloot bovenlijf en soms slechts in een tangaslipje zonnebaden tonen met hun gedrag aan dat ze totaal geen respect hebben voor hun echtgenoot of vriend.

Maar erger nog, ze lijken ook voor zichzelf geen of weinig ontzag te hebben.

Toen ik afgelopen zomer in Nederland bij een goede vriend op bezoek ging, vroeg hij na binnenkomst direct of ik meekwam op zijn dakterras om daar gezellig bij te praten.

Het was lekker weer, de temperatuur was behaaglijk en het zonnetje scheen.

Niet lang daarna kwam zijn nieuwe vriendin ook op het

dakterras om kennis met mij te maken.

Tot mijn grote verbazing trok ze niet lang daarna zonder enige schaamte een deel van haar kleding uit om topless te zonnen op één van de ligbedden.

Het eerste wat in mij opkwam is dat dit nooit een beschaafde en goede levenspartner kan zijn, wat ik daarna ook eerlijk aan mijn makker heb verteld.

Hoe kan een goede man die echt om zijn liefdespartner geeft dit gedrag in vredesnaam accepteren?

Het is triest dat veel dames zich lichamelijk zo makkelijk blootgeven in het bijzijn van een ieder en helemaal geen rekening meer willen houden met fatsoenlijke normen.

In de badplaats Scheveningen, waar ik ook was, zont zowat elke vrouw met de borsten bloot. Als je iets verderop loopt, voorbij het Zwarte Pad, is het een fractie erger.

Daar bij het nudistenstrand lopen zowel vrouwen, mannen en kinderen volledig naakt rond.

Het illustreert de losbandigheid van de laatste 50 jaar. En, het lijkt met de negatieve invloeden op sociale media helaas steeds erger te worden. Alles kan en mag tegenwoordig. Het nieuwe normaal!

Foto ter illustratie.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud

| gfcnieuws.com | Door: Redactie