• donderdag 18 August 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname
default

Vrouw die vaak bidt op graf van haar vader krijgt verbod opgelegd van kerkmensen

| gfcnieuws.com | Door: Redactie

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een vrouw die regelmatig een bezoek brengt aan het graf van haar overleden vader is in ernstig conflict geraakt met enkele van haar kerkgenoten.

De dertig- plusser die woont in Paramaribo (Suriname) had een zeer hechte relatie met haar intussen overleden vader en heeft tot op de dag van heden het verlies nog niet op aanvaardbaar niveau verwerkt.

De echtgenoot van de dame vertelt aan GFC Nieuws dat ze vaak naar de begraafplaats gaat om daar te bidden en advies te vragen aan haar pa die daar is begraven.

Volgens hem hebben de bezoekjes aan het graf en het bidden tot haar vader een opluchtende werking.

Echter maken meerdere personen die ook deel uitmaken van de kerk waar ze gaat er een groot probleem van dat ze naar het kerkhof gaat om tot haar vader te bidden.

“Mensen van de kerk hebben mijn vrouw een flink standje gegeven toen ze erachter kwamen dat ze daar ook gaat om te bidden”.

“Aan haar is medegedeeld dat ze zondig bezig is. Om die reden hebben zij haar een verbod opgelegd. Ze mag daar niet meer gaan voor het gebed”, legt haar man uit.

GFC nam contact op met twee van de kerkgangers en vroeg wat de precieze reden is dat de verdrietige dame zo hard wordt aangepakt terwijl de bezoeken en het bidden haar juist goed doen.

“Er staat duidelijk in de bijbel dat een mens geen doden mag aanbidden, ook al gaat het om de vader, moeder of wie dan ook. Indien men dat wel doet, is er sprake van zondig gedrag”.

“Ze mag wel bidden voor haar vader, maar niet tot haar vader. Het aanbidden van doden is een grote zonde”, is de duidelijke uitleg.

Foto ter illustratie.

| gfcnieuws.com | Door: Redactie