• woensdag 30 November 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Vrouw die tijdens familiefeest haren van zusje uit haar hoofd trok: ze moest niet roddelen over mijn vriend

| gfcnieuws.com | Door: Redactie

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 30- jarige vrouw uit Paramaribo die vorig jaar tijdens een familiefeest in gevecht raakte met haar eigen zusje, vertelt aan GFC Nieuws wat haar ertoe heeft bewogen om tot deze gênante vechtactie over te gaan.

De twee zussen moesten in augustus 2021 noodgedwongen door hun familieleden uit elkaar worden getrokken nadat ze in een worsteling waren geraakt en zelfs elkaars haren uit hun hoofden probeerden te trekken.

GFC vroeg één van de ruziemaaksters iets langer dan een jaar later hoe het zo  ver kon komen en of ze spijt heeft van de ordinaire knokpartij.

“Natuurlijk is het niet een moment

om heel erg trots op te zijn. Maar tot op de dag van vandaag heb ik er geen moment spijt van gehad”, legt ze uit.

“Ik kreeg op dat moment zulke heftige woedegevoelens, dat het voor mijn gezondheid veel slechter zou zijn geweest om die emoties in te houden. Het enige wat ik toen wilde doen, was haar helemaal in elkaar slaan, wat ik ook direct heb geprobeerd”.

De ruziemaakster zegt dat ze in extreme woede uitbarstte toen ze op het feest door een ander familielid werd ingefluisterd dat er over haar vriend werd geroddeld.

Dat is voor haar de aanleiding geweest haar jongste zus fysiek aan te vallen.

“Mijn zusje had moeten weten dat ze niet moest roddelen over mijn vriend. De leugens die ze over hem heeft rondgebazuind zijn te ernstig. Tot nu toe neem ik het haar zeer kwalijk en kan ik haar niet vergeven”.

“Ze mag een hekel hebben aan mijn geliefde en hem zelfs een klootzak noemen, zoals ze dat aan een ieder vertelt. Maar beschadig zijn goede naam niet. Zij heeft die grens gepasseerd en dat kon ik niet ongestraft zo laten”, is haar mening.

De twee zussen leven nog steeds in conflict met elkaar.

Foto ter illustratie.

| gfcnieuws.com | Door: Redactie