• donderdag 29 September 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Vriendin zonder pardon uit huis gesmeten na sturen pikante berichten naar mannelijke collega

| gfcnieuws.com | Door: Redactie

GFC LIFESTYLEREDACTIE – Een 43- jarige vrouw uit Paramaribo die samenwoonde met haar vriend is deze week zonder pardon met geweld het huis uit gezet nadat ze betrapt is op het sturen van pikante berichten naar een andere man.

De liefdespartner van de veertiger, een ambtenaar die werkt op een ministerie, kwam er ook achter dat zij een vrouwennaam had opgeslagen in haar mobiel, terwijl het telefoonnummer van haar mannelijke collega is.

BEKIJK OOK : Behandelingen Constantin kwalitatief beste in Suriname, blijkt uit onderzoek Consumentenbond

Een boezemvriend van het slachtoffer vertelt verder aan GFC Nieuws dat de bedrogene argwaan kreeg toen zijn vriendin

enkele keren achtereen werd gebeld terwijl ze samen in de auto waren en weigerde op te nemen.

De man wist bij thuiskomt de mobiele telefoon in beslag te nemen en zijn concubine zwaar onder druk te zetten hem de telefooncode te geven.

Uit zijn onderzoek blijkt dat zijn vriendin al maandenlang pikante berichten stuurde naar haar collega en ook dergelijke liefdesteksten van hem ontving.

Op basis van de berichten is bovendien de conclusie getrokken dat de twee in het geheim vaker afspraakjes hebben gemaakt om romantisch bij elkaar te zijn.

De Haagse relatie-expert Casanova legt aan GFC uit dat het steeds vaker een gewoonte is van mannen en vrouwen die vreemdgaan om een naam van het tegenovergestelde geslacht in hun mobiel op te slaan.

Foto ter illustratie.

| gfcnieuws.com | Door: Redactie