• maandag 20 September 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Vitaminen infuus behandelingen al lang toegepast in Suriname

Datum: | Bron: starnieuws | Door: Redactie

Recent is o.a. via de media aangekondigd de start van vitamine boost behandelingen via een infuus door Reviv, een Amerikaanse keten van centra voor vitamine behandelingen. In Suriname worden deze vitamine infuus behandelingen al sedert 7 jaar gegeven door mij in mijn kliniek, Drs. S.Gobardhan, anti-aging arts, en heb deze behandelingen geleerd in Duitsland in de jaren negentig. Vermelde vitamine infusen zijn een onderdeel van mijn anti-aging programma welk wordt toegepast voor preventie van ziekten en vitaal ouder worden.
 
Belangrijk is in mijn optiek, dat de mens begrijpt en ervan bewust wordt, dat de mens niet een 'machine' is doch een dynamisch wezen met emoties, mentale focus, lichaam en spiritualiteit. In mijn 34 jaar praktijkervaring heb ik diverse praktische inzichten en patronen kunnen ontdekken, hoe de mens zijn gedachten ontstaan, hoe deze gedachten leiden tot bepaalde keuzes en acties, en hoe de mens zichzelf ziek maakt en hoe weer op te knappen. Deze praktijkkennis, zogenaamde 5 fields of life, is vervat in mijn anti-aging programma en de vitamine infusen zijn bij bepaalde patiënten onderdeel ervan.
 
Vitamine infusen als booster is niet het ei van Columbus daar er meer bij komt kijken. Ook is het niet zo, naar mijn kennis en ervaring, dat bij stress, ziekten en burn-out significante vitaminentekort optreedt. Ja, er kan sprake zijn van tekort aan vitamine B12 en vitamine D die vrij makkelijk weer op peil te brengen zijn door de huisarts.
Naarmate wij ouder worden, hard gewerkt hebben kan er bij de mens een z.g burn-out van de bijnieren optreden die de hormonen cortisol en adrenaline produceren.
Cortisol en adrenaline zijn o.a, verantwoordelijk voor het 'fight & flight' mechanisme in de mens. En als vermelde stoffen minder worden geproduceerd dan kan men zich uitgeput voelen, mentaal kan er sprake zijn van concentratieverlies, emotioneel kan depressie optreden en men geen initiatieven wil nemen, alles laten zoals het is, uitstellen e.d. Deze z.g adrenale moeheid pak ik dan holistisch aan met de 5 fields of life.
 
Het 5 fields anti-aging programma bestrijkt:
1. Mentale focus; als verstand, ratio, waarop jij je focust
2. Materieel; acceptatie van wat je hebt aan geld, huis, werk en hoe beter te worden
3. Emotie/sociaal: verwerken van emoties en eenheid hebben
4. Lichaam: eetpatroon, beweging, slapen, verzorging, wanneer vitamine infusen
5. Spiritualiteit: niet alleen yoga en meditatie, maar ook muziek, dansen, dieren.
 
Deze multidisciplinaire aanpak brengt eenheid in de fields op zich en onderling en kan de persoon triggers (+ en -) die op hem/haar afkomen, beter aan. Het gevolg is een steeds betere mindset dan wel gemoedstoestand of zoals u wil, betere wellness en wellbeing. Dit levert dan op o.a betere keuzes, acties en gedrag.
 
Chronische aandoeningen als diabetes, hoge bloeddruk, reuma, pijn klachten, burn-out, leveraandoeningen reageren heel goed op vermelde anti-aging aanpak en pas ik de vitamine shots ook aan per aandoening. Bij mij in de kliniek wordt ook anti-aging van de gezichtshuid toegepast o.a, middels botox, huidfillers, stemcells, vollere lippen en verminderen van pigmentatie.
 
In mijn kliniek krijgen de patiënten een privé behandeling. De vitamine shots zijn uit de VS derhalve FDA goedgekeurd. De prijzen zijn meer als de helft goedkoper dan wat men in de US vraagt.
 
soereshgobardhan@gmail.com

Datum: | Bron: starnieuws | Door: Redactie